LINK 1

ΕΝΑΛΑΓΕΣ

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Oλυμπιακός Ν.Λιοσίων - Σούρμενα 3-0 (04/11/2018)

ΣΟΥΠΕΡ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ, 3-0 ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ



Βιντεο Κατσούφης Φώτης

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση ο Ολυμπιακός Λιοσίων επικράτησε με 3-0 επί των Σουρμένων. Ετσι, οι ερυθρόλευκοι ανέβηκαν στην 2η θέση μαζί με τη Διάνα Ηλιούπολης έχοντας 15 βαθμούς, ενώ τα Σούρμενα υπέστησαν την πρώτη τους ήττα και υποχώρησαν στην 4η θέση με 14 βαθμούς.

Στο 5' ο Καραχάλιος σέντραρε και ο Κοτούλιας με κεφαλιά έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, και στο 25΄το φάουλ του Φωστέρη πέρασε μόλις άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του ίδιου παίχτη στο 34'. Στο 36' οι παίχτες του Ολυμπιακού έκρυψαν κυριολεκτικά τη μπάλα και ο Φραγκόπουλος με δυνατό συρτό σουτ έκανε το 2-0.
Στο 59' ο Κάιδος έφυγε μόνος απέναντι από τον Λύρο αλλά σούταρε άουτ, ενώ στο 64' τα Σούρμενα έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Πρέκα με 2η κίτρινη. Στο 76' ο Κοτούλιας ανταπέδωσε την ασίστ του πρώτου γκολ και με σέντρα βρήκε τον Καραχάλιο που με άπιαστη κεφαλιά έκανε το τελικό 3-0. Τελευταία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους το σουτ του Μιχαλόπουλου στο 85' που πέρασε μόλις άουτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ: Αδαμόπουλος, Βιτωράτος (57' Κάιδος), Φραγκόπουλος, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Καραμπίνης (76' Λαμπρόπουλος), Σπίνος, Πατέλης (67' Μιχαλόπουλος), Αθανασιάδης (46' Γεωργιάδης), Κοτούλιας, Καραχάλιος.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Λύρος, Ακογλάνης (60' Ζουζουλής), Χιώτης, Ακριτίδης, Κολλινιάτης, Θυμιανός, Φωστέρης, Πρέκας, Φέρτης (72' Μερετσόλιας), Δημογιάννης Σ., Μαρινάκης.
πηγή : Ζαχάκης Θανάσης