LINK 1

ΕΝΑΛΑΓΕΣ

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Ολυμπιακός Ν.Λιοσίων - Ηράκλειο 1-0 (Ανδρες - Βίντεο - 28/03/2015)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ -
 Ολυμπιακός Ν.Λιοσίων - Ηράκλειο 1-0 -
Ε.Π.Σ.Α - Α' Κατηγορία - 1ος ομιλος - 27η αγωνιστική
Δημοτικό Στάδιο Ιλίου - 28 Μαρτίου 2015
www.olympiakosnl.blogspot.gr - mpimpizas
Ζωντανός στη μάχη που δίνει για την παραμονή έμεινε ο Ολυμπιακός N.Λιοσίων καθώς επικράτησε με 1-0 της Α.Ε. Ηρακλείου. . Στο α’ μέρος, το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου μπήκε δυνατά στο ματς και έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 30' όταν ο Λαναράς είδε το πέναλτι που εκτέλεσε να χτυπάει στο αριστερο δοκάρι της εστίας του Στουραϊτη και να φεύγει άουτ. Στη συνέχεια η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι και  προηγήθη στο 40' με γκολ του Σταυρου Κίτσιου. Στο 44' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Καλιαμπάκα με δεύτερη κίτρινη, ενώ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 71' όταν την άγουσα για τα αποδυτήρια από πλευράς Ολυμπιακού πήρε ο Τάσος Καρίτζης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ (Βαγγέλης Χαντές): 
Στουραϊτης, Δούκας (77' Κολιοπάνος), Παπαδόπουλος, Καρίτζης, Γιάκας, Μηλιώνης, Ρέζτσόβ, Λέκκας, Δασκαλάκης (15' Παπανικολάου), Ζέλο, Κίτσιος (88' Κωνσταντινίδης).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Κώστας Ψυρόπουλος): Γιώρας, Μέρτκολα, Κατσούλης, Τριανταφύλλου, Τζανέτος, Αναγνωστόπουλος (64' Μπράχο), Αλεξίου, Καλημέρης (71' Καφετζής), Καλιαμπάκας, Χίσο (82' Σαμαρας), Λαναράς