LINK 1

ΕΝΑΛΑΓΕΣ

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Ολυμπιακός Ν.Λιοσίων - Χαιδάρι 1-0

Ο Ολυμπιακός Ν.Λιοσίων 1-0 δάμασε το Χα'ι'δάρι 
 Ε.Π.Σ.Α - Α' κατηγορία - 2ος ομιλος - 1η αγωνιστική 
 23 Σεπτεμβρίου 2018 - Δημοτικό Στάδιο Ιλίου

Βίντεο > Κατσούφης Φώτης

Σε ένα μέτριο ματς, που όμως ξεχείλιζε από πάθος και δύναμη, ο Ολυμπιακός Λιοσίων νίκησε το Χα'ι'δάρι με 1-0.Οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη, με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν το πολύτιμο τρίποντο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις στην εξέδρα μεταξύ των φίλων των δύο ομάδων.Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά μέτριο, με τους γηπεδούχουν να έχουν καλή στιγμή στο 27' με την κεφαλιά του Τριανταφυλλίδη να περνάει άουτ, με τους φιλοξενούμενους να απαντάνε στο 40' με το μακρινό σουτ του Ανταλή να περνάει επίσης άουτ. Στο 44' ο Ολυμπιακός είχε την καλύτερη ευκαιρία του, όταν ο Κυριάκης έπιασε κοντινή κεφαλιά με τον Μίχο να αποκρούει ενστικτωδώς.Στο 56' το σκορ άνοιξε, όταν ο Πατέλης με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε μέσα σε αποθέωση το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, και στο 64' είχαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν, με τον Τσαγκάρη σε κενή εστία να σουτάρει άουτ. Ο Ολυμπιακός είχε δύο ευκαιρίες να κλειδώσει το ματς, αρχικά στο 81' με τον Μίχο να σώζει την εστία του στο πλασέ του Κάιδου, και ένα λεπτό αργότερα με τον κεραυνό του Πατέλη να περνάει ελάχιστα άουτ. Λιγο έλειψε οι φιλοξενούμενοι να παγώσουν το γήπεδο στο 90+3' αλλά το φάουλ του Χριστούλη κατέληξε μόλις άουτ.
Αριστη η διαιτησία των Τσουκαλά, Φωτόπουλου Α., Καρατζίκα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Κουρουπάκης, Βιτωράτος (71' Παπαδόπουλος), Φραγκόπουλος, Κυριάκης, Τριανταφυλλίδης, Πατέλης, Γκαβζίδης, Σπίνος (38' λ.τ. Πασσαδάκης), Καραχάλιος (82' Κοτούλιας), Γεωργιάδης, Πουρσανίδης (46' Κάιδος).
ΧΑ'Ι'ΔΑΡΙ: Μίχος, Πλουμάτος, Ανταλής, Μηλιώνης, Κλουβάτος, Παππάς (86' Κοπανάς), Τσαγκάρης, Χριστούλης, Παληγεώργος, Καμπεράι (58' Μουρεζίνης), Τσιρκινίδης (70' Κοτσολάκος).
Ρεπορτάζ > Θανάσης Ζαχάκης