LINK 1

ΕΝΑΛΑΓΕΣ

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Ολυμπιακός Ν.Λιοσίων - Χαλάνδρι 1-3 (Ανδρες - Bίντεο)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ
(Ημ. δημ. Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014)
 Ολυμπιακός Ν.Λιοσίων - Χαλάνδρι 1-3
Ε.Π.Σ.Α - Α' κατηγορία - 1ος ομιλος - 11η αγωνιστική
Δημοτικό Στάδιο Ιλίου - 30/11/2014 




ΡΕΠΟΡΤΑΖ
 Ο Γεωργουδάκης με δυνατό σουτ εκτός περιοχής άφησε άγαλμα τον Στουραϊτη για το 0-1 στο 9′. 
 Στο 42′, ο Σταματάκης ανατράπηκε από τον Καρακάση, ο Λέκκας εκτέλεσε το πέναλτι αλλά ο Βακερλής απομάκρυνε στην αριστερή του γωνία. Στην εξέλιξη της φάσης ο Κίτσιος σέντραρε και ο Λέκκας από μοιραίος έγινε ήρωας με καρφωτή κεφαλιά για το 1-1 που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Ο Ζέλο αποχώρησε με πρόβλημα στον ώμο στο 54′.
 Στο δεύτερο μέρος και σε μια ανύποπτη φάση στο 58′, ο Στουραϊτης άργησε να απομακρύνει την μπάλα και ο Σπανός έβαλε την κόντρα για το 2-1, ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έντονα. Ο Ρεζτσόβ προσπάθησε να απαντήσει στο 62′ αλλά ο Βακερλής έδιωξε εντυπωσιακά ξανά.Ο Πατσιαβούρας στο 88′  πήρε την μπάλα από ωραία προσπάθεια του Σκούμα και πλάσαρε υποδειγματικά κανοντας το 1-3. 

Ολυμπιακός Ν.Λιοσίων (Λευτέρης Αλεξάκης): Στουραϊτης, Δούκας, Παπαδόπουλος, Καριτζής, Κωνσταντινίδης, Ζέλο (54′ λ.τρ. Ανταλης), Ρεζτσόβ, Λέκκας, Νικολόπουλος (33′ Σταματάκης), Παπανικολάου, Κίτσιος.

Χαλάνδρι (Ηρακλής Ρόππας - Δημήτρης Ζυγούρης): 
Βακερλής, Λειβαρτζινός, Σταυρόπουλος, Χαλβατζής, Καρακάσης, Μπακέας, Λουκάς, Γεωργουδάκης (89′ Παπαδόπουλος), Πατσιαβούρας, Κανέλλος (82′ Σκούμας), Σπανός (92′ Λαζάρου).