LINK 1

ΕΝΑΛΑΓΕΣ

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Ολυμπιακός Ν.Λιοσίων - Α.Ο Ιλίου 2-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ - Α.Ο ΙΛΙΟΥ 2-1

Βίντεο - Κατσούφης Φώτης

Στο τοπικό ντέρμπι ο Ολυμπιακός Λιοσίων νίκησε με σκορ 2-1 τον αξιόμαχο ΑΟ Ιλίου. Το ένα είναι ότι υπεραμύνθηκε τον τίτλο της ομάδας που ξέρει να παίρνει το τρίποντο ως γηπεδούχος, το δεύτερο ότι εφάρμοσε την απλή μέθοδο του ποδοσφαίρου πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ με τρεις μόλις μπαλιές και το τρίτο μαζί με το ροτέισιον που ακολουθείται από τον τεχνικό Λάκη Σμυρνή ότι πέτυχε γρήγορα γκολ. Στο 21′ από σέντρα του Γκαβζίδη και κεφαλιά πάσα έτοιμο γκολ του Γεωργιάδη ο Αθανασιάδης από την καρδιά της άμυνας με δυνατό σουτ έκανε το αυτονόητο ανοίγοντας το σκορ σε 1-0 για τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Στο 48′ ο Φραγκόπουλος με μακρινό έξοχο διαγώνιο σουτ κατάφερε να αιφνιδιάσει τον γκολκίπερ Δρόσο κάνοντας το 2-0. Στο 91′ ο παίκτης του ΑΟ Ιλίου που με πείσμα από την αρχή του αγώνα φάνηκε να πιστεύει στο θετικό αποτέλεσμα με ωραία προσπάθεια και σουτ από πλάγια μείωσε στο τελικό 2-1. Στο 32′ σε φοβερό φάουλ του Γκρίφισια πραγματοποίησε απόκρουση για όσκαρ ο γκολκίπερ Αδαμόπουλος ο οποίος στο 38′ πραγματοποίησε σωτήρια απόκρουση σε κοντινό σουτ και πάλι του Γκρίφισια ενώ στην αντεπίθεση ο γκολκίπερ Δρόσος με πλονζόν αυτοθυσίας πρόλαβε τον Καραχάλιο που έμπαινε μόνος του. Στο 43′ ο γκολκίπερ Δρόσος πετάχτηκε στο Γάμα και απέκρουσε εντυπωσιακά κεραυνό του Αθανασιάδη. Στο 45′ οι του ΑΟ Ιλίου ζήτησαν πέναλτι από τον διαιτητή Μπαϊρακτάρη που είχε βοηθούς τους Απτόσογλου, Α. Φωτόπουλο στην σέντρα του Μεχμέτι και την επαφή της μπάλας στο χέρι του Παπαδόπουλου. Στο 56′ ο γκολκίπερ Αδαμόπουλος είπε και πάλι όχι στο τετ α τετ σουτ του Λερούτσου. Και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο και έπαιξαν χωρίς σκοπιμότητες, ανοιχτό και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Το ματς μεταξύ άλλων παρακολούθησε ο τεχνικός της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού Λιοσίων Νίκος Ζουμπατόπουλος όπως και ο πρόεδρος του Βοτανικού Θανάσης Κατσιρόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Λάκης Σμυρνής): Αδαμόπουλος, Βιτωράρος, Φραγκόπουλος, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Σπίνος, Γεωργιάδης(68′ Κοτούλιας), Μιχαλόπουλος(60′ Καραμπίνης), Καραχάλιος(77′ Πατέλης), Γκαβζίδης(85′ Λαμπρόπουλος), Αθανασιάδης.
ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Γιώργος Τζώτζης): Δρόσος, Μεχμέτι(60′ λ.τ. Σαρλάς, Νάτσης, Δαούτης, Πλάκας, Μπεντάϊ, Καλογέρης, Βλάμης(89′ Χαραλάμπους), Γκρίφισιας, Λερούτσος(83′ Αντωνόπουλος), Αγκαλίου(64′ Σκεύης).
Πηγή  Κατσούφης Φώτης