LINK 1

ΕΝΑΛΑΓΕΣ

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Ολυμπιακός Ν.Λιοσίων - Απόλλων Χαλανδρίου 1-1

Ε.Π.Σ.Α - ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ολυμπιακός Ν.Λιοσίων - Απόλλων Χαλανδρίου 1-1

   




Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο έκαναν πράξη τη δέσμευση τους ότι η ομάδα θα επανέλθει άμεσα στην Α΄ κατηγορία.

΄Ολοι αγωνίστηκαν και όλοι συνέβαλαν γι ΄αυτό το σκοπό.

Εκφράζουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το τεχνικό επιτελείο ,τους ποδοσφαιριστές και τους φροντιστές που συνέβαλαν σε αυτή την άνοδο!!!!!!! 

Επίσης ευχαριστούμε τα τοπικά σωματεία ΑΟ Ιλίου,ΑΟ Ιάσων και ΑΕ Ιλίου που μας συμπαραστάθηκαν σε αυτό το δύσκολο αγώνα που δώσαμε και πιστεύουμε ότι είναι η αρχή μιας νέας θεώρησης των ποδοσφαιρικών πραγμάτων της πόλης μας.... 

Στο πλευρό της ομάδας για την άνοδο βρέθηκαν και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν και αυτοί με τον τρόπο τους και τους ευχαριστούμε θερμά!!!!!

Τέλος οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη και σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο της ομάδας που μας έκανε να είμαστε υπερήφανοι που υπηρετούμε τον σύλλογο αυτό με την παρουσία του στους αγώνες μπαράζ. 

΄Ενας κόσμος που έδειξε ότι ποτέ δεν θα αφήσει την ομάδα μόνη της και θα σταθεί εμπόδιο σε όποιον βρεθεί μπροστά της και εναντίον της!!!!!

Υ.Σ. Να δώσουμε συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Χαλανδρίου για τον όμορφο και έντιμο αγώνα που έκαναν και να τους ευχηθούμε τα καλύτερα.

"Ευχαριστούμε τον απίστευτο κόσμο μας για την μεγάλη στήριξη.…Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την πολύ μεγάλη προσπάθεια…και την ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ