LINK 1

ΕΝΑΛΑΓΕΣ

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Ολυμπιακός Ν.Λιοσίων - Αγ. Ελεούσα 2-3

Ε.Π.Σ.Α - 5η ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Δ.Α.Κ ΙΛΙΟΥ - 28/11/2018


Σπουδαία εκτός έδρας νίκη-πρόκριση επί του Ολυμπιακού Λιοσίων με 3-2 πήρε η Αγία Ελεούσα, και πέρασε στα προημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 7' όταν ο Βλαχόπουλος με εξαιρετική ενέργεια και ασίστ βρήκε τον Μπάκα, που από κοντά έκανε το 0-1, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται πως ο σκόρερ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 20' ο Κακαβάς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε (μάλλον λανθασμένα) σαν οφσάιντ.
Στο 24' οι γηπεδούχοι είχαν διπλή ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν αρχικά το σουτ του Γκαβζίδη απέκρουσε σε κόρνερ ο Ζαφειρόπουλος, και στην εξέλιξη της φάσης ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων μπλόκαρε την κεφαλιά του Τριανταφυλλίδη. Στο 26' τελικά ήρθε η ισοφάριση, όταν το σουτ του Πατέλη βρήκε σε χέρι αμυντικού και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κάιδος κάνοντας το 1-1.
Στο 37' η προβολή του Μπάκα πέρασε μόλις άουτ, και στο 40' οι φιλοξενούμενοι ξαναπήραν προβάδισμα όταν σε μακρινό σουτ του Σκεπετάρη η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-2. Στο 41' το σουτ του Κάιδου μπλόκαρε ο Ζαφειρόπουλος.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο 2ο και στο 52' ήρθε η ισοφάριση όταν ο Πουρσανίδης με εξαιρετική ενέργεια και σουτ έκανε το 2-2. Στη συνέχεια πίεσαν για το τρίτο γκολ, αλλά στο 83' σε μια αντεπίθεση ο Καναρίδης με ωραία μπαλιά βρήκε τον Ρούσσο που με άψογο πλασέ έκανε το 2-3. Στο 88' οι ερυθρόλευκοι έχασαν απίστευτη ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν ο Γκαβζίδης σέντραρε και ο Τριανταφυλλίδης σε κενή εστία πλάσαρε άουτ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Κουρουπάκης (56' λ.τ. Μάρκου), Ζέρβας (46' Γεωργιάδης), Φραγκόπουλος, Κυριάκης, Τριανταφυλλίδης, Πατέλης, Πουρσανίδης (71' Πασσαδάκης), Κοτούλιας (56' Βιτωράτος), Κάιδος, Γκαβζίδης, Λαμπρόπουλος.
ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ζαφειρόπουλος, Βλαχόπουλος, Μπενδέλας, Αγουρίδας, Τσολάκος, Σκεπετάρης, Κακαβάς (46' Ηλιαδάκης), Μακρής Α., Λάμπρου (46' Μακρής Κ.)(69' λ.τ. Καναρίδης), Μπάκας, Φιλίππου (59' Ρούσσος).


Ρεπορτάζ : Ζαχάκης Θανάσης