LINK 1

ΕΝΑΛΑΓΕΣ

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Π.Α.Ο Ρούφ - Ολυμπιακός Ν.Λιοσίων 1-4

Ε.Π.Σ.Α - Α' κατηγορία - 2ος ομιλος - 10η αγωνιστική
Γήπεδο Ρούφ - 25/11/2018


Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι και μόλις στο 3' ο Μπένα έβαλε μπροστά τον Π.Α.Ο. Οι παίκτες όμως των Λιοσίων είχαν άλλη γνώμη και από κει και πέρα πήραν τα ηνία του παιχνιδιού. Στο 17' και στο 26' ο Γκαβζίδης θα σημειώσει δύο τέρματα και θα καταφέρει να κάνει την ανατροπή του σκορ. Μάλιστα, ο Γκαβτζίδης ήταν εκείνος που σημείωσε και το 3 - 1 στο 74' με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ.
Στην αμέσως επόμενη φάση ο Τριανταφύλλου θα δει δεύτερη κίτρινη κάρτα και κάπου εκεί τελείωσαν οι ελπίδες του Ρουφ για κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Το τελικό 4 - 1 θα διαμορφώσει στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κάιδος, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ολυμπιακού, επί του ΠΑΟ Ρουφ.
Με τη νίκη αυτή ο Ολυμπιακός έφτασε στους 22' πόντους και είναι στην 3η θέση, ενώ ο ΠΑΟ Ρουφ είναι στην 7η θέση με 14 βαθμούς.
Ρουφ: Κουνάδης, Τομπουλίδης (46' Θαναηλάκης), Χατζηγιαννάκος, Τριανταφύλλου, Μπένα, Καρυπίδης, Χατζηαθανασίου (46' Λαγκαδινός), Κολιός, Τεττέη, Ζευκιλής (60' Καρράς), Χίος (79' Τύρπος)
Ολυμπιακός Ν.Λιοσίων : Αδαμόπουλος, Βιτωράτος (70' Κυριακής), Φραγκόπουλος, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Πατέλης, Πουρσανίδης (70' Κάιδος), Σπίνος, Κοτούλιας, ΓΚαβζίδης (81' Καραμπίνης), Γεωργιάδης (76' Μιχαλόπουλος)
Ρεπορτάζ - Μάνος Παντελίδης