LINK 1

ΕΝΑΛΑΓΕΣ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Oλυμπιακός Ν.Λιοσίων - Διάνα Ηλιούπολης 1-2


Oλυμπιακός Ν.Λιοσίων - Διάνα Ηλιούπολης 1-2
Πιό ουσιαστική η Διάνα Ηλιούπολης νίκησε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Λιοσίων και ανέβηκε στη 2η θέση μαζί με τον Χολαργό έχοντας 24 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και είχαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποίησαν και υπέστησαν την πρώτη εντός έδρας ήττα τους, υποχωρώντας στην 5η θέση με 22 βαθμούς.

Το 0-1 έκανε στο 45' ο Καλλέργης με σουτ από πλάγια, ενώ στο 62΄ο Κετσετζόγλου εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα και έκανε το 0-2. Ο Ολυμπιακός μείωσε στο 73΄με τον Καραχάλιο σε 1-2, ενώ στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Αναστασίου με 2η κίτρινη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Αδαμόπουλος, Βιτωράτος (46' Μιχαλόπουλος), Φραγκόπουλος, Παπαδόπουλος, Κυριάκης, Πατέλης (69' Κάιδος), Πουρσανίδης (46' Αθανασιάδης), Σπίνος, Κοτούλιας, Γκαβζίδης (27' λ.τ. Καραχάλιος), Γεωργιάδης.


ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Κόρρας, Πανίδης, Χύσα, Χριστόπουλος (76' λ.τ. Αναστασίου), Γιαννουλάκης, Καλουδιώτης, Καλλέργης (84' Βλάχος), Νίκολι, Κετσετζόγλου (90' Μπαλαφούτης), Κωτσοβός, Ντζαβίδας.


Ρεπορτάζ  Ζαχάκης θανάσης