LINK 1

ΕΝΑΛΑΓΕΣ

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Νίκη παραμονής


Μπορεί αρχικά να δυσκολεύτηκε, ωστόσο στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός Λιοσίων κατέβαλλε την αντίσταση του Ιάλυσου στη Ρόδο και μπήκε για τα καλά στο κόλπο της παραμονής. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Βακαλίδης άνοιξε το σκορ για τους Ροδίτες, όμως εκεί ....
«χτύπησε» ο Βασίλης Ατσάλης. Για ακόμη μία φορά, ο χαρισματικός φορ έκανε τα… δικά του, πέτυχε δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά (33’, 35’) και μετέτρεψε το 1-0 σε 1-2. Παρ’ όλα αυτά, ο Ιάλυσος ισοφάρισε με τον Τομάζο στο 44’ και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στο β’ μέρος επικράτησε η ομάδα που ήθελε τη νίκη και αυτή δεν ήταν άλλη από τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Ζόνγκα πέτυχε το 2-3, ενώ στο 79’ ο Ευθυμίου εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο Ζόνγκα για το 2-4.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Τόπος, Δανελάκης, Καραγιάννης (65’ Πιέρος), Μαλλιάκας, Ξένος, Βακαλίδης, Γκόκας (55’ Σαχίνης), Αθηναίος, Τομάζος, Μουστάκας, Αμερικάνας (46’ λ. τρ. Τζαφέρης)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταματίου, Ζούλης, Βαρδάλας (55’ Ζόνγκα), Κάνδιας, Νάζος (70’ λ. τρ. Γαλανός), Φετάνης, Αντωνίου, Γιογιός, Κατσούλας (80’ Βρανάς), Ευθυμίου, Ατσάλης. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Ολυμπιακός - Κηπούπολη 4-1 (Νέων)

Τουρνουά Νέων
Δημοτικό Στάδιο Ιλίου - Κυριακή 28/3/10 Ωρα 19:45

Ο Ολυμπιακός στο α΄ημιχρονο προηγήθηκε 2-0 με δύο πανέμορφα  σε εκτέλεση γκόλ.
Ο Αντωνιάδης ανοιξε το σκορ με δυνατό σουτ απο την μεγάλη περιοχή στέλνοντας την μπάλα....

Ολυμπιακός - Ελπιδοφόρος 4-0 (Παιδικό)

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣΑ
Δημοτικό Στάδιο Ιλίου
Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Ολυμπιακός Ν.Λιοσιων - Ελπιδοφόρος 4-0

 

Τα Γκόλ για τον Ολυμπιακό εβαλαν Καμπέτζης (2)
Σταμουλόπουλος , Δούκας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Πρωτάθλημα Παμπαίδων της Ε.Π.Σ.Α

Πέντε νίκες και δυο ήττες ο Απολογισμός για τους παμπαίδες του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Α

Ολυμπιακός - Κεραυνός 2-1 (Παμπαιδικό)

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣΑ
Δημοτικό Στάδιο Ιλίου
Σάββατο 27 Μαρτίου 2010


Tα γκόλ για τον Ολυμπιακό εβαλαν Λαβράνος Γιαννης, Κουμαραδιός Νίκος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010


ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
http://olympiakosneonliosion.blogspot.com/

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Ολυμπιακός - Αγιαξ Ταυρου 3-1 (παιδικό)

 Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΠΣΑ
Ολυμπιακός Ν.Λιοσίων - Αγιαξ Ταύρου 3-1
Τα γκόλ για τον Ολυμπιακό εβαλαν : Τζερεμές (2) και Ατζάρα

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Αγ. Ανάργυροι - Ολυμπιακός 4-1 (προτζούνιορ)

Τουρνουά Αγ.Αναργύρων (προτζούνιορ)
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 3' λεπτό πέτυχε γκόλ με τον Κομποτή.Πέντε λεπτά αργότερα ο Ντάμα Δημήτρης "σημάδεψε"δυο φορές τον τερματοφύλακα (δείτε το βίντεο) και δεν μπόρεσε να κάνει το δεύτερο γκόλ. Οι Αγ.Ανάργυροι παίζοντας καλό ποδόσφαιρο πέτυχαν τέσσερα τέρματα, και ειχαν και ισάριθμα δοκάρια. 
 OΛΥΜΠΙΑΚΟΣΝ.ΛΙΟΣΙΩΝ:Σιγάλας,Γούγης,Λιώνης, Ντάμα,Σωτηρίου,Zέρβας,Σακά
Τσακανίκας,Μπεκιρέλ,Κούρος,Κουμπάρος Μ.,Στρίγκλος,Στεργιάκης,Κομπότης,Ζούμης,
Εφαπλωματάς Σταύρος  (Προπονητής Ακαδημιών)

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Ολυμπιακός - ΑΟ Ιλίου 5-2 (Παμπαιδικό)

Για το πρωτάθλημα ΕΠΣΑ ο Ολυμπιακος Λιοσίων στο τοπικό ντέρμπυ "συνέτριψε"  την ομάδα του ΑΟ Ιλίου με 5-2 . Τα γκόλ εβαλαν, χατ-τρικ Γυρνάς Κωνσταντίνος,Δούρος Ευθύμης και Μαρόπουλος Ιάσων.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ
 Καλογερόπουλος,Λαβράνος,Σταφυλάς,Λαιλάκης,Μπίμπιζας,
Γιακουμής,Διονυσόπουλος,,Κουμαραδιός,
Σχίζας,Δούρος,Μαρόπουλος
Προπονητής: Τολάκης Γεώργιος

Ολυμπιακός - Αγ.Ανάργυροι (Προτζουνιορ)



ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΟΠΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Ολυμπιακός - Καρλόβασι 4-0


Τον Ολυμπιακό Λιοσίων που θέλει , είδε σήμερα ο Αντώνης Αυλωνίτης και γέμισε με ικανοποίηση! Η ομάδα των δυτικών προαστίων κατέβαλλε άνετα την αντίσταση του Καρλόβασι, όπως μαρτυράει το τελικό 4-0, ωστόσο το θετικό είναι ότι το συγκρότημα του έμπειρου τεχνικού πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πίεσαν σε όλους τους χώρους τον αντίπαλο και με κορυφαίους τους Ατσάλη, Ευθυμίου και Ζούλη πήραν την πολυπόθητη νίκη. Μόλις στο 3’ ο Ολυμπιακός προηγήθηκε χάρις στο ωραίο σουτ του Ευθυμίου που έστειλε την μπάλα αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα. Στο 21’ ο Βασίλης Ατσάλης έπιασε εντυπωσιακό δεξί βολέ από πλάγια θέση λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια φάνηκε να «σκάει» μέσα από τη γραμμή του τέρματος, όμως ο α’ βοηθός Μπουρτζοβίτης δεν έτρεξε προς τη σέντρα. Ό,τι δεν έγινε σε αυτή τη φάση, έγινε στο 40’ με τον Ευθυμίου να πλασάρει από κοντά με το αριστερό και να διπλασιάζει τα τέρματα του Ολυμπιακού.

Στις αρχές του β’ ημιχρόνου σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή για τους Σαμιώτες, όταν ο Γιάννης Κατσιάνης έκανε ωραία ατομική ενέργεια, βρέθηκε απέναντι από τον Σταματίου, όμως το αριστερό πλασέ του πέρασε λίγο άουτ από το δοκάρι της εστίας. Στο 63’ επιτεύχθηκε το πιο ωραίο γκολ της ημέρας,(δειτε το στο βίντεο )με τους Ζούλη, Ευθυμίου και Ατσάλη να εκδηλώνουν εκπληκτική αντεπίθεση και τον τελευταίο να ολοκληρώνει με ιδανικό πλασέ από κοντά για το 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ατσάλης με το δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 73’ με όμορφη κεφαλιά. Στο 76' σουτ του Ευθυμίου εξω απο την μεγάλη περιοχή εστειλε την μπάλα να ''γλείψει'' το δεξί δοκάρι . Στο 80' και στο 85' ο Ροιδης που ειχε μπει σαν αλλάγη αστόχησε απο την μικρή περιοχή και δεν μπόρεσε να αυξήσει το σκόρ . Να σημειωθεί ότι στο 69’ τραυματίστηκε ο Γεώργιζας και αποχώρησε, όμως οι νησιώτες δεν είχαν τρίτο ποδοσφαιριστή στον πάγκο και έτσι μέχρι το τέλος το Καρλόβασι έπαιξε με δέκα παίκτες. Καλή η διαιτησία του Αστερή, που είχε βοηθούς τους Μπουρτζοβίτη και Προύντζο (ΣΔ Κορινθίας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταματίου, Ζούλης, Βαρδάλας, Κάνδιας, Μπίμπιζας, Φετάνης, Κατσούλας (75’ Ροΐδης), Ιντσές (54’ Γιογιός), Ατσάλης, Ευθυμίου, Αντωνίου (68’ Κουνάδης)
ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ: Καλατζής, Γεώργιζας, Τσερβανάκου, Γκίλας, Φωτιάδης, Κοντάρας (46’ Μελενικιώτης), Τσιομπάι, Γιαννούλης (46’ Ψαρρός), Κοκκινάκης, Κατσιάνης Γ., Κατσιάνης Α.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

Ολυμπιακός - Πράσινα Πουλιά 1-2 (Παμπαιδικό 2)

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Ανακοίνωση για Γραμματικού και Κακοσαίου


ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010
Τα δεδομένα παράπονα για τις υποδείξεις των βοηθών Γραμματικού και Κακοσαίου (συνδέσμου Βοιωτίας) στο ματς του περασμένου Σαββάτου δεν έμειναν στα λόγια… Η «ερυθρόλευκη» διοίκηση προέβη σε επίσημη ανακοίνωση, μέσω της οποίας διαμαρτύρεται για την μη κατακύρωση δύο γκολ, αλλά και τον καταλογισμό ενός τέρματος των φιλοξενούμενων, στο οποίο έπρεπε να υπάρχει υπόδειξη για οφσάιντ. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Οι κυρίες Γραμματικού και Κακοσαίου καλό θα είναι να αφήσουν ήσυχη την ελληνική διαιτησία γιατί είναι κρίμα να την ταλαιπωρούν και να τη δυσφημούν. Ευχόμαστε στο διαιτητή Μιχαηλίδη να είναι πιο τυχερός στη συνέχεια στην επιλογή των βοηθών του».

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Ολυμπιακός Ν.Λιοσίων - Αφαντού 5-4

 Ολυμπιακός N.Λιοσίων - Αφαντού 5-4
ΕΠΣΑ - ΔΈΘΝΙΚΗ - 13 Μαρτίου 2010  

Γκραν γκινιόλ στο Ιλιον, νικητής στο τελευταίο λεπτό ο Ολυμπιακός Λιοσίων με το εκπληκτικό 5-4!!! Παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς έγινε στο Δημοτικό στάδιο του Ιλίου, με τον Ολυμπιακό να ανατρέπει το σκορ στο φινάλε και να παίρνει νίκη ελπίδας κόντρα στην ΑΕΡ Αφάντου με 5-4!
Μόλις στο 2’ το αυτογκόλ του Ξενάκη έδωσε το προβάδισμα στους Ροδίτες, όμως στο 18’ ο Ζόνγκας ισοφάρισε. Στο 31’ ο Σταυλάς έβαλε πάλι μπροστά την Αφαντού, όμως έξι λεπτά αργότερα ο Ατσάλης έφερε το ματς πάλι στα ίσια. Στο 42’ ο Γιογιός έκανε το 3-2, που ήταν και το σκορ του α’ ημιχρόνου. Με την έναρξη της επανάληψης, οι νησιώτες ισοφάρισαν σε 3-3 χάρις σε γκολ του Διακάκη στο 51’ και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Σταυλάς στο 56’ έφερε ολοκληρωτική ψυχρολουσία στους «ερυθρόλευκους». Όσο περνούσαν τα λεπτά, το άγχος αυξανόταν για τους γηπεδούχους, που εν τέλει ευτύχησαν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 83’ με σκόρερ πάλι τον Βασίλη Ατσάλη. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε η λύτρωση! Ο προωθημένος τερματοφύλακας Γιάννης Σταματίου πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα βρήκε και στον Ατσάλη και μετά κατέληξε στα δίχτυα του Καλανδράνη για το 5-4. Πάντως, θα πρέπει να επισημανθεί ότι οι Ροδίτες έπαιζαν από το 35’ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Χατζηπέτρου (δύο κίτρινες), ενώ στο 75’ έμειναν με εννέα ποδοσφαιριστές, καθώς δέχτηκε δεύτερη κίτρινη  και ο Διακάκης.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχαηλίδης (ΣΔ Βοιωτίας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταματίου, Ξενάκης, Κατσούλας (46’ Ροΐδης), Κάνδιας, Νάζος, Ευθυμίου, Ιντσές (70’ Βαρδάλας), Γιογιός, Ατσάλης, Ζόνγκας, Αντωνίου


ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ: Καλανδράνης, Γιαννίκος, Αξιώτης, Σταυλάς, Κατσαρής, Χατζηπέτρος, Νικολής (64’ Γαργάλης), Μοσχής, Διακάκης, Διακίδης (75’ Γιαννακάκης), Χαρτλ.



Ολυμπιακός - Χαιδαρι 0-4 (Παμπαιδικό)



ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ 13/3/2010

Η ομάδα του χαιδαρίου παίζοντας πολυ καλό παδόσφαιρο κέρδισε δίκαια την ομάδα μας,που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα του αντιπαλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ
 Καλογερόπουλος,Λαβράνος,Σταφυλάς(Λαιλάκης)Σέιμαν,Μπίμπιζας,
Γιακουμής(Σταφυλάς)Διονυσόπουλος,Γιανόπουλος,Κουμαραδιός,
Σχίζας,Δούρος,Μαρόπουλος(Αγγελόπουλος)
Προπονητής: Τολάκης Γεώργιος 

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Ολυμπιακός - Ειρήνη 5-0 (Προτζούνιορ)

 
ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ - ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΣΑΒΒΑΤΟ 13/3/2010

Ο Ολυμπιακός χωρις να πιάσει καλή απόδοση ,ανοιξε το σκορ και εκανε το 1-0 με τον  Κουμπάρο , με δυνατό σουτ απο την μικρή περιοχή.  Με αυτό το σκορ τελείωσε το α΄ημιχρονο. Στο β΄ημίχρονο η ομαδα μας επαιξε καλύτερα  και πέτυχε τέσσερα ακόμη τέρματα, με σκόρερ τους Ντάμα Δημητρη, Κούρο, Σωτηρίου Γιώργο και τον Ζούμη Χρήστο να διαμορφώνει το τελικό  5-0



OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ:Σιγάλας,Γούγης,Λιώνης, 
Ντάμα,Σωτηρίου,Zέρβας,Σακά
Τσακανίκας,Μπεκιρέλ,Κούρος,Κουμπάρος Μ.,Στρίγκλος,Στεργιάκης,Κομπότης,Ζούμης,
Εφαπλωματάς Σταύρος  (Προπονητής Ακαδημιών)

                   

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Αντώνης Αυλωνίτης: Πιστεύω ότι θα σωθούμε!


Δεν μπορούν να το πιστέψουν στα Νέα Λιόσια ότι ακόμη ένα παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες με θύμα πάλι τη δική τους ομάδα. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με το ισχνό 1-0 από τον Φωστήρα, σε ένα ματς που ασφαλώς θα μπορούσε να έχει πάρει κάτι καλύτερο. Αυτό υπογράμμισε και ο προπονητής της ομάδας των δυτικών προαστίων, Αντώνης Αυλωνίτης: «Όπως γίνεται συνέχεια, έτσι και στον Ταύρο χάσαμε ένα ματς στις λεπτομέρειες με ένα γκολ διαφορά. Αυτό που μας δυσαρεστεί είναι το γεγονός ότι είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε κάποιο γκολ και δεν τα καταφέραμε». Όσο για τη συνέχεια, ο έμπειρος τεχνικός εμφανίστηκε αισιόδοξος: «Έχουμε βρεθεί σε δυσχερή θέση, ωστόσο πιστεύω ότι θα σωθούμε. Θεωρώ ότι το πρόγραμμα που έχουμε μας δίνει πολλές ελπίδες».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ 12/3/10

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Ολυμπιακός - Ρέντη Σόκερ 2-2 (Μινιτζούνιορ)

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
Αδικη ισοπαλία για τα Μίνι-τζούνιορ του Ολυμπιακού Λιοσίων!!!!!!
Τα μικρά μας προηγήθηκαν 2-0 , το πρώτο με αυτογκόλ και το δεύτερο με τον Ντάμα Δημήτρη. Η Ομάδα του Ρέντη Σόκερ δεν εδειξε τίποτα ιδιαίτερο στον αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής  τους εδωσε δώρο τα δυο γκόλ που εβαλαν.Στο πρώτο γκολ εαν η μπάλα δεν εμπαινε στα δίχτυα θα εδινε συνέχεια επανάληψη του φάουλ μεχρι να το βάλουν και το δεύτερο γκόλ το πέτυχαν με ανύπαρκτο φάουλ . Αξίζει να σημειωθεί οτι και τα δύο γκόλ πέτυχε με χτύπημα φάουλ ο τερματοφύλακας του Ρέντη Σόκερ ο οποίος ηλικιακά δεν επιτρεπόταν να παίξει.

ΜΙΝΙΤΖΟΥΝΙΟΡ.
ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ Π., ΜΙΛΙΚΟΚΗΣ Χ., ΖΟΥΜΗΣ Χ., 
ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ.,ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ Μ.,
ΡΑΠΤΗΣ Α., ΡΑΠΤΗΣ Δ.ΠΕΤΡΟΥ Χ., ΝΙΚΟΛΑΡΟΣ Γ.,
ΤΑΚΟ Α., ΓΛΥΜΑΚΗΣ Γ.ΜΑΡΤΙΔΗΣ Γ. ,ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΝΤΑΜΑ Δ.



 Καραμάνης Δημήτρης (Προπονητής Ακαδημιών)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  6/03/2010

Φωστήρας - Ολυμπιακός 1-0 (Ανδρών)

Μία… ανάσα από την παραμονή του στην κατηγορία είναι ο Φωστήρας, που κέρδισε 1-0 τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Με αυτό το αποτέλεσμα, η ιστορική ομάδα του Ταύρου αγκάλιασε τη σωτηρία, σε αντίθεση με την ομάδα των Νέων Λιοσίων, που… έμπλεξε για τα καλά. Σκόρερ του νικητήριου τέρματος για την ιστορική ομάδα του Ταύρου ήταν ο Παναγιώτου, που βρήκε δίχτυα στο 30’. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ανούσος (ΣΔ Λακωνίας).
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Σηφάκης, Φατούρας, Ταμπάκης, Βασιλικής, Γαντζούδης, Τύρπος, Τζώρτζης, Γεωργακόπουλος (55’ Βλάμης), Βούσουλας, Παναγιώτου (82’ Πάπλας), Χαραλαμπόπουλος (71’ Γκιάτης)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταματίου, Ξενάκης, Αντωνίου, Κάνδιας, Νάζος, Γαλανός, Ιντζές (41’ Ροΐδης), Κατσούλας, Ατσάλης, Ζόνγκα, Γιογιός. 


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  8/3/2010

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Ολυμπιακός - Απόλλων 2-2 (Προτζούνιορ)

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 2-2
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 1-0 με ενα πανέμορφο γκολ του Ντάμα Δημήτρη , καθώς εφυγε μονος του στην αντεπίθεση,πέρασε και τον τερματοφύλακα και σκόραρε.Οι φιλοξενουμενοι  ισοφάρησαν λιγο πριν τελειώσει το ημίχρονο με γκολ που αμφισβητείτε γιατι η μπάλα δεν ειχε περάσει την γραμμή του τέρματος.Ο Απόλλων πέρασε μπροστά στο σκορ αλλα λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι ο Ολυμπιακός ισοφάρησε τον αγωνα με πέναλτυ το οποιο κερδήθηκε και εκτελέστηκε απο τον ιδιο παίκτη, τον Κουμπάρο Μιχάλη.Η ομαδα μας κόντραρε στα ισα τον Απόλλων που φέτος ειναι αήττητος στο τουρνουά.


OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ:Σιγάλας,Γούγης,Λιώνης, 
Ντάμα,Σωτηρίου,Zέρβας,Σακά
Τσακανίκας,Μπεκιρέλ,Κούρος,Κουμπάρος Μ.,Στρίγκλος,Στεργιάκης,Κομπότης,Ζούμης,
Εφαπλωματάς Σταύρος  (Προπονητής Ακαδημιών)
                    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  6/3/2010



Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Αναγέννηση - Ολυμπιακός 3-2 (Παμπαιδικό)

Για το παμπαιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ ο Ολυμπιακός Λιοσίων στην δεύτερη αγωνιστική εχασε εκτος εδρας στο γήπεδο της Πετρούπολης απο την Αναγέννηση με 3-2 Τα γκολ για τον Ολυμπιακό εβαλε ο Γυρνάς Κωνσταντίνος. Για την Αναγέννηση σκόραραν οι: Τσιριγώτης,καρπούζος,Φούκας
Ολυμπακός Ν.Λιοσίων :Καλογερόπουλος,Λαβράνος,Λαιλάκης
(Σέιμαν)Μπίμπιζας,Γιακουμής(Σταφυλάς)
Διονυσόπουλος,Κουμαραδιός,
Σχίζας,ΔούροςΓυρνάς,Μαρόπουλος(Αγγελόπουλος)
 Προπονητής: Τολάκης Γεώργιος 

Αναγέννηση Πετρούπολης: Ρενέσης,Ζούμης,Μπότης,Μαυροειδής
Μερίκας,Αντάλης,Καρπούζος,Παπαδόπουλος,Φούκας
Τσιριγώτης,Ξενάριος,Κωνσταντόπουλος,Παπαδογιάννης,
Νικόλογλου
Προπονητής: Καλογιάννης Γιάννης

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ 6/03/2010

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Κατάταξη Τουρνουά Περιστερίου (Παμπαιδικό)

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Το παμπαιδικό τμήμα του Γιώργου Τολάκη  προκρίθηκε  στην επόμενη φάση.Το τελευταίο παιχνίδι με τον Κεραυνό Πετρούπολης θα κρίνει απλά την τελική κατάταξη. 




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ                        1-1        ΣΑΒΒΑΤΟ 28/11/09
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ   2-0          ΚΥΡΙΑΚΗ 6/12/09
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ         6-1        ΣΑΒΒΑΤΟ 12/12/09
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ                             1-2
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΠΑΤΗΣΙΑ                                 2-0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ        6-1        ΣΑΒΒΑΤΟ 30/01/2010
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ.      ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ  ΚΥΡΙΑΚΗ  7/2/2010
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  0-3

ΟΜΑΔΕΣ                                           ΒΑΘΜΟΙ      ΑΓΩΝΕΣ
ΟΣΦΠ                                                      20           8  
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ                                         17           8
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ                        15           8
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ                       13            7
ΠΑΤΗΣΙΑ                                              12            8
ΦΟΙΝΙΚΑΣ                                            11            8
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ                 7              7
ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ                         4              8
ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ                           0              8

ΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Προπονητής Ακαδημίων)
 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ   4 /02/2010