LINK 1

ΕΝΑΛΑΓΕΣ

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Ολυμπιακός Ν.Λιοσίων - Αφαντού 5-4

 Ολυμπιακός N.Λιοσίων - Αφαντού 5-4
ΕΠΣΑ - ΔΈΘΝΙΚΗ - 13 Μαρτίου 2010  

Γκραν γκινιόλ στο Ιλιον, νικητής στο τελευταίο λεπτό ο Ολυμπιακός Λιοσίων με το εκπληκτικό 5-4!!! Παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς έγινε στο Δημοτικό στάδιο του Ιλίου, με τον Ολυμπιακό να ανατρέπει το σκορ στο φινάλε και να παίρνει νίκη ελπίδας κόντρα στην ΑΕΡ Αφάντου με 5-4!
Μόλις στο 2’ το αυτογκόλ του Ξενάκη έδωσε το προβάδισμα στους Ροδίτες, όμως στο 18’ ο Ζόνγκας ισοφάρισε. Στο 31’ ο Σταυλάς έβαλε πάλι μπροστά την Αφαντού, όμως έξι λεπτά αργότερα ο Ατσάλης έφερε το ματς πάλι στα ίσια. Στο 42’ ο Γιογιός έκανε το 3-2, που ήταν και το σκορ του α’ ημιχρόνου. Με την έναρξη της επανάληψης, οι νησιώτες ισοφάρισαν σε 3-3 χάρις σε γκολ του Διακάκη στο 51’ και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Σταυλάς στο 56’ έφερε ολοκληρωτική ψυχρολουσία στους «ερυθρόλευκους». Όσο περνούσαν τα λεπτά, το άγχος αυξανόταν για τους γηπεδούχους, που εν τέλει ευτύχησαν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 83’ με σκόρερ πάλι τον Βασίλη Ατσάλη. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε η λύτρωση! Ο προωθημένος τερματοφύλακας Γιάννης Σταματίου πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα βρήκε και στον Ατσάλη και μετά κατέληξε στα δίχτυα του Καλανδράνη για το 5-4. Πάντως, θα πρέπει να επισημανθεί ότι οι Ροδίτες έπαιζαν από το 35’ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Χατζηπέτρου (δύο κίτρινες), ενώ στο 75’ έμειναν με εννέα ποδοσφαιριστές, καθώς δέχτηκε δεύτερη κίτρινη  και ο Διακάκης.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχαηλίδης (ΣΔ Βοιωτίας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταματίου, Ξενάκης, Κατσούλας (46’ Ροΐδης), Κάνδιας, Νάζος, Ευθυμίου, Ιντσές (70’ Βαρδάλας), Γιογιός, Ατσάλης, Ζόνγκας, Αντωνίου


ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ: Καλανδράνης, Γιαννίκος, Αξιώτης, Σταυλάς, Κατσαρής, Χατζηπέτρος, Νικολής (64’ Γαργάλης), Μοσχής, Διακάκης, Διακίδης (75’ Γιαννακάκης), Χαρτλ.