LINK 1

ΕΝΑΛΑΓΕΣ

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Νίκη παραμονής


Μπορεί αρχικά να δυσκολεύτηκε, ωστόσο στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός Λιοσίων κατέβαλλε την αντίσταση του Ιάλυσου στη Ρόδο και μπήκε για τα καλά στο κόλπο της παραμονής. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Βακαλίδης άνοιξε το σκορ για τους Ροδίτες, όμως εκεί ....
«χτύπησε» ο Βασίλης Ατσάλης. Για ακόμη μία φορά, ο χαρισματικός φορ έκανε τα… δικά του, πέτυχε δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά (33’, 35’) και μετέτρεψε το 1-0 σε 1-2. Παρ’ όλα αυτά, ο Ιάλυσος ισοφάρισε με τον Τομάζο στο 44’ και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στο β’ μέρος επικράτησε η ομάδα που ήθελε τη νίκη και αυτή δεν ήταν άλλη από τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Ζόνγκα πέτυχε το 2-3, ενώ στο 79’ ο Ευθυμίου εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο Ζόνγκα για το 2-4.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Τόπος, Δανελάκης, Καραγιάννης (65’ Πιέρος), Μαλλιάκας, Ξένος, Βακαλίδης, Γκόκας (55’ Σαχίνης), Αθηναίος, Τομάζος, Μουστάκας, Αμερικάνας (46’ λ. τρ. Τζαφέρης)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταματίου, Ζούλης, Βαρδάλας (55’ Ζόνγκα), Κάνδιας, Νάζος (70’ λ. τρ. Γαλανός), Φετάνης, Αντωνίου, Γιογιός, Κατσούλας (80’ Βρανάς), Ευθυμίου, Ατσάλης. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010