LINK 1

ΕΝΑΛΑΓΕΣ

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ 2-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ   27 /02/2010
Το παμπαιδικό τμήμα του Ολυμπιακού ξεκίνησε νικηφόρα για το πρωτάθλημα της  ΕΠΣΑ. Η ομάδα μας παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο δεν δυσκολεύτηκε και νίκησε ανετα το Καματερό. Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Κωνσταντίνος Γυρνάς με απευθείας χτύπημα φάουλ εξω απο την περιοχή. Το Καματερό ισοφάρισε λίγα λεπτά αργότερα με κεφαλιά απο την μικρή περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ευθύμης Δούρος πέτυχε ενα πανέμορφο γκολ και εδωσε την νίκη στην ομαδα μας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ:Καλογερόπουλος, Λαιλάκης
Μπίμπιζας, Γιακουμής, Γκαγκάσουλας, Δούρος
Διονυσόπουλος, Λαβράνος (Σταφυλάς), Σχίζας, Κουμαραδιός,Γυρνάς
ΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Προπονητής Ακαδημίων)
 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ   27 /02/2010

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Ανατροπή στα Λιόσια ο Ελπιδοφόρος 28/02/2010

Περίσσια ψυχικά αποθέματα έδειξε ο Ελπιδοφόρος και πήρε τεράστια νίκη με 2-1 μέσα στο Δημοτικό Στάδιο του Ιλίου, κάνοντας την ανατροπή απέναντι στον μαχητικό Ολυμπιακό Λιοσίων. Μετά από ένα στείρο α’ ημίχρονο, το σκορ άνοιξε στο 55’ ο κορυφαίος της ομάδας μας, Βασίλης Ατσάλης.Εκμεταλεύθηκε λάθος γύρισμα του Χώνου στον τερματοφύλακα και με εκπληκτική ατομική ενέργεια πέτυχε το 1-0. Στο 67’  καθώς αδράνησε ολη η αμυνα σ'ενα φάουλ απο τα δεξιά , ο Ντεντόπουλος με κεφαλιά απο την μικρή περιοχή έφερε το ματς στα ίσια. Στο 85’ ο Γκουτζούλας πέτυχε ενα πανέμορφο γκόλ εξω απο την περιοχή  και ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον Ελπιδοφόρο. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ρατσιάτος (ΣΔ Αργολίδας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ: Σταματίου, Ξενάκης, Αντωνίου, Κάνδιας, Νάζος, Φετάνης, Κατσούλας, Γιογιός, Ατσάλης, Ζόνγκας, Ιντζές (79’ Σκοπελίτης)
ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ: Μοσχονάς, Στασινός, Έσλερ, Χριστόπουλος (65’ Γκουτζούλας), Λυμπέρης, Στέλλας, Χώνος (65’ Τσιλιγκίρης), Κάρο, Φώσκολος (81’ Γαζής), Καραμέρης, Ντεντόπουλος. 



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ: ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ - ΡΕΝΤΗ ΣΟΚΕΡ 0-1

Δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε την ομάδα του Ρέντη Σόκερ .Στο 0-0 ειχαμε δυο καλές εκαιρίες να προηγηθούμε με τον Ζέρβα. Καταφανέστατο πέναλτυ το αγνόησε ο διαιτητής .
Ημασταν καλύτεροι ,ειχαμε ευκαιρίες ,αλλα δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ ,σε αντίθεση με την αντίπαλη ομάδα  η οποια στην μοναδική ευκαιρία που ειχε σε ολον τον αγώνα κατάφερε να σκοράρει. 


OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ:Σιγάλας,Γούγης,Λιώνης, 
Ντάμα,Σωτηρίου,
Τσακανίκας,Μπεκιρέλ,Κούρος,Κουμπάρος Μ.,Στρίγκλος,Στεργιάκης,Κομπότης,Ζούμης,
Zέρβας,Σακά


                   Εφαπλωματάς Σταύρος  (Προπονητής Ακαδημιών)
                    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  27/2/2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ: MINITZOYNIOΡ - ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 2-3


Τα Μινιτζούνιορ του Ολυμπιακού αν και ειναι τα μικρότερα ηλικιακά στο τουρνουά ,επαιξαν στα ισα τα μεγαλύτερα  των Αγ.Αναργυρων.Η ομαδα μας προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Δημήτρη Κουμπάρου,ο οποιος στην συνέχεια δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα του καθώς αστόχησε σε τετατετ.Οι Αγ.Ανάργυροι αντέδρασαν, φυσικό ηταν! Τα μεγαλύτερα παιδιά ισοφάρισαν και στην συνέχεια πέτυχαν αλλα δυο τέρματα.Τα μικρά δεν το εβαλαν κάτω και μείωσαν το σκορ σε 3-2 με τον Γιώργο Νικολάρο.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ: Αυγερινός, Μιλικόκης, Ζούμης, Σακελαρόπουλος,Κουμπάρος, Ράπτης, Ράπτης Δ. Πέτρου, Νικολάρος,Τάκο , Γλυμάκης
 Μαρτίδης ,Δημοσθένης


 Καραμάνης Δημήτρης (Προπονητής Ακαδημιών)
                                                     ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  27/2/2010

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ

Πρωτάθλημα Παμπαίδων 2009-2010
Το Σάββατο 27/02/2010 αρχίζει το πρωτάθλημα Παμπαίδων της Ε.Π.Σ.Α Η ομάδα μας κληρώθηκε στον 3ο ομιλο και θα παίξει το πρώτο παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Ιλίου 17:30 με το Καματερό.Οι αλλες ομάδες του ομίλου ειναι το Χαιδάρι, Α.Ο Ιλιου, Αναγέννηση Πετρούπολης , και Κεραυνός Πετρούπολης.
Οι αγώνες που θα παίξουμε ειναι :
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ - ΧΑΙΔΑΡΙ
Α.Ο ΙΛΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ  24/02/2010

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ

Τα αποτελέσματα των αγώνων της ομάδας μας


Νέα Ιωνία-Ολυμπιακός Λιοσίων0-3
Ολυμπιακός Λιοσίων-Αγιαξ Ταύρου3-2



Αγιοι Ανάργυροι-Ολυμπιακός Λιοσίων3-1
Ολυμπιακός Λιοσίων-Πέρα Κλουμπ1-3



Ελπιδοφόρος-Ολυμπιακός Λιοσίων5-0
Ολυμπιακός Λιοσίων-Φωστήρας0-0



Αφάντου ΑΕΡ-Ολυμπιακός Λιοσίων1-1


Καρλόβασι-Ολυμπιακός Λιοσίων2-1
Ολυμπιακός Λιοσίων-Ιάλυσος2-1



Aγιος Δημήτριος-Ολυμπιακός Λιοσίων3-2
Ολυμπιακός Λιοσίων-Κεραυνός Γλυφάδας1-1



Μύκονος-Ολυμπιακός Λιοσίων2-1
Ολυμπιακός Λιοσίων-Απόλλων Σμύρνης1-1

Ολυμπιακός Λιοσίων-Αθηναϊκός1-0



Αγιος Ιερόθεος-Ολυμπιακός Λιοσίων4-2
Ολυμπιακός Λιοσίων-Νέα Ιωνία0-3



Αγιαξ Ταύρου-Ολυμπιακός Λιοσίων3-2
Ολυμπιακός Λιοσίων-Αγιοι Ανάργυροι1-0



Πέρα Κλουμπ-Ολυμπιακός Λιοσίων1-0
Ολυμπιακός Λιοσίων-Ελπιδοφόρος-



Φωστήρας-Ολυμπιακός Λιοσίων-
Ολυμπιακός Λιοσίων-Αφάντου ΑΕΡ-

Ολυμπιακός Λιοσίων-Καρλόβασι-



Ιάλυσος-Ολυμπιακός Λιοσίων-
Ολυμπιακός Λιοσίων-Aγιος Δημήτριος-



Κεραυνός Γλυφάδας-Ολυμπιακός Λιοσίων-
Ολυμπιακός Λιοσίων-Μύκονος-



Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός Λιοσίων-


Αθηναϊκός-Ολυμπιακός Λιοσίων-
Ολυμπιακός Λιοσίων-Αγιος Ιερόθεος-


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ 21/02/2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ NEΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ: Η μνήμη των Λιοσιωτών είναι μεγάλη.


Η βαθμολογική θέση του συλλόγου είναι ούτως ή άλλως δεινή, ωστόσο στον Ολυμπιακό Ν.Λιοσίων έχουν έναν παραπάνω λόγο για να τα… δώσουν όλα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ελπιδοφόρο. Αυτό, άλλωστε, προκύπτει και από τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Αντώνη Αυλωνίτη: «Η μνήμη όλων των Λιοσιωτών είναι μεγάλη και, έτσι δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τη μοναδική ντροπιαστική ήττα του Ολυμπιακού Λιοσίων φέτος, αλλά και την 'καλή' φιλοξενία του αντιπάλου στον α' γύρο». Στην προσπάθεια για την κατάκτηση της νίκης, ο Αυλωνίτης θα μπορεί να υπολογίζει στον αμυντικό χαφ Γιογιό και τον επιθετικό χαφ Ευθυμίου, που επέστρεψαν από τιμωρίες. Παράλληλα, «παρών» φώναξε και ο Αντωνίου που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.Ολοι στο γήπεδο να βοηθήσουμε την ομάδα μας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  26/2/2010

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ : Στένεψαν τα περιθώρια

Στένεψαν κι άλλο τα περιθώρια για τον Ολυμπιακό Λιοσίων μετά την ήττα με 1-0 από την Πέρα Κλουμπ στο σημερινό παιχνίδι. Μόλις στο 5’ ο Σιάσος σημείωσε το γκολ της νίκης για την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου, ενώ από εκεί και πέρα δεν άλλαξε το παραμικρό.Στο 66' τραυματίσηκε και αποχώρησε ο Σκοπελίτης
 Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αντωνίου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταματίου, Ξενάκης,  (67’ Γαλανός), Κάνδιας, Νάζος, Φετάνης, Γκιτσάλης (11’ Ρόιδης ) Σκοπελίτης,( Νάζος),Κατσούλας, Ατσάλης, Ζόνγκας, Ιντσές. 
ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ: Λογοθέτης, Λιβαρτζηνός, Βαρμάζης, Πλεσιώτης, Μιχαηλίδης, Τζαναβάρας, Σιάσος (91’ Ξένος), Λαμπράκης, Τσοπανάκος (91’ Λιόλιος), Κολοβός, Χίσος (89’ Ντακογιαννόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  21/02/2010


Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 7-2

Η Ομάδα των Προτζούνιορ του Σταύρου Εφαπλωματά  παίζοντας στο γήπεδο των Αγ. Αναργύρων,κερδισε την ομόνυμη ομάδα με 7 - 2. Οι Αγ. Ανάργυροι προηγήθηκαν γρήγορα στο σκορ 1-0 αλλα δεν μπόρεσαν να αντέξουν την πίεση της ομάδας μας που μετά το γκολ που δέχτηκαν αντέδρασαν και λιγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο ειχαν φτάσει το σκορ 1-5. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ντάμα Δημήτρης εκανε το 1-6 με σουτ απο τα πλάγια και αφου η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό  κατέληξε στα δίχτυα. Οι Αγ. Ανάργυροι μείωσαν  με τον Βαφειάδη σε 2-6. Ο Κουμπάρος διαμόρφωσε το τελικό σκορ 2-7  .
Δυο γκολ πέτυχε ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Σακά Ηλίας ο οποίος αγωνίσθηκε μέσα στο πρώτο ημίχρονο. Τα αλλα γκολ  εβαλαν οι Ντάμα (2) , Κομπότης , Ζέρβας ,Κουμπάρος.
  Στο σημερινό παιχνίδι αγωνισθηκαν οι
Σιγάλας,Γούγης,Λιώνης,Ντάμα,Σωτηρίου,Τσακανίκας,Μπεκιρέλ,Κούρος,Κουμπάρος Μ.,Στρίγκλος,Στεργιάκης,Κομπότης,Ζούμης,Κουμπάρος Δ.Zέρβας,Σακά

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ 21/02/2010

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ: Επέστρεψαν με γκολ!

Εξέτισαν τις ποινές τους και επέστρεψαν, έστω και ανεπίσημα, με γκολ! Ο λόγος για τους Ατσάλη και Κατσούλα, οι οποίοι στο πρόσφατο φιλικό με τη Θήβα, σκόραραν από μία φορά για το τελικό 2-2 με την ομάδα της Βοιωτίας. Αμφότεροι δεν είχαν παίξει στο ματς με τους Αγίους Αναργύρους, ωστόσο πλέον δεν χρωστούν τιμωρία και, έτσι, υπολογίζονται κανονικά από τον Αντώνη Αυλωνίτη. Αντιθέτως, από το ματς με την Πέρα Κλουμπ θα λείψουν οι τιμωρημένοι Γιογιός και Ευθυμίου, με τον έμπειρο τεχνικό να αναζητά τις κατάλληλες λύσεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  18/2/2010

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ: Φιλικό με Θήβα

Ακόμη ένα φιλικό με αντίπαλο τη Θήβα θα δώσει ο Ολυμπιακός Ν.Λιοσίων, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος. Σε αντίθεση με το παιχνίδι που είχε γίνει στις αρχές Γενάρη και είχε επικρατήσει με 3-0 ο αντίπαλος, αυτή τη φορά οι Λιοσιώτες είναι αυτοί που θα ταξιδέψουν στη Βοιωτία για μία φιλική αναμέτρηση που θα γίνει αύριο, ημέρα Σάββατο, στις 15.00. Ο Αντώνης Αυλωνίτης θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του, καθώς περιθώρια για χαλάρωμα δεν υπάρχουν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΘΗΒΑ 2-2   ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΉΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΤΣΑΛΗ. 
Η ΘΗΒΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΣΤΟ ΒΉΜΙΧΡΟΝΟ  ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΦΑΡΟΥΚ.




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  12/02/2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ: Ψυχολογική ανάταση

Με μεγαλύτερη αισιοδοξία αντιμετωπίζουν, πλέον, στον Ολυμπιακό Λιοσίων τη συνέχεια του πρωταθλήματος, μετά και τη μεγάλη νίκη κόντρα στους Αγίους Αναργύρους (1-0 Zόνγκας) την περασμένη Κυριακή. Ασφαλώς, η ομάδα των Νέων Λιοσίων πήρε μια βαθιά… ανάσα, ωστόσο κάθε ματς είναι εξαιρετικά κρίσιμο για το συγκρότημα του Αντώνη Αυλωνίτη που θα παλέψει για ό,τι καλύτερο μπορεί. Η προσοχή στρέφεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί κόντρα στην Πέρα Κλουμπ, όπου αναμένεται να επανέλθει ο έμπειρος επιθετικός Βασίλης Ατσάλης. Αντιθέτως, θα λείψει ο Γιογιός που αποβλήθηκε με δυο κίτρινες κάρτες, κόντρα στους Αγίους Ανάργυρους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  12/2/2010

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ - AΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 1-0

Νίκη… ανάσα πήρε ο Ολυμπιακός Λιοσίων, επικρατώντας με 1-0 των Αγίων Αναργύρων. Η φάση του 39’ ήταν αρκετή για να δώσει τη νίκη στους γηπεδούχους και να βάλει σε μπελάδες τους γείτονές τους. Συγκεκριμένα, ο Αρσενίδης παραχώρησε πέναλτι στον Ίντσες, και με δεύτερη κίτρινη κάρτα πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Ο Ζόνγκας που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι έκανε το 1-0. Στο 68’ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε με την αποβολή του Γιογιού (δεύτερη κίτρινη)από πλευράς «ερυθρολεύκων». Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νεοφυτιάδης (ΣΔ Κορίνθου).


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ: Ρόπας, Ξενάκης, Αντωνίου, Κάνδιας, Νάζος, Μπίμπιζας, Γιογιός, Φετάνης, Ιντσές (80’ Γκιτσάλης), Ευθυμίου, Ζόνγκα (82’ Γαλανός) 

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Σαράντης, Κώττης (46’ Τουμάσης), Αρσενίδης, Γουλοδήμος (65’ Βυζανιάρης), Μανάρας, Νικολάου, Κουνάδης, Παπαδημητρίου (60’ Μότσκα), Σπυρόπουλος, Ντελμεκούρας, Κούλης.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ 7/2/2010
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ

ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΛΟΓΩ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 7 /02/2010

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ: Διπλό μεταγραφικό χτύπημα!

Με διπλό μεταγραφικό χτύπημα ενισχύθηκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο Ολυμπιακός Ν.Λιοσίων, ο οποίος ενέταξε στο δυναμικό του δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον 18άχρονο επιθετικό Λεάντρο Ροΐδη από το Χαλάνδρι και τον 18άχρονο αριστερό μπάκ Δημήτρη Κουνάδη, από τους γειτονικούς Αγίους Αναργύρους. Να υπενθυμίσουμε ότι κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είχε αποκτηθεί και ο μέσος Λουκάς Πελώνης από τον Εθνικό. Κατά τα άλλα, ο προπονητής του ιστορικού συλλόγου, Αντώνης Αυλωνίτης, προετοιμάζει την ομάδα του για το μεγάλο ματς με τους Αγίους Αναργύρους, με τους οποίους υπάρχουν παρόμοιοι στόχοι. Για το παιχνίδι αυτό, υπάρχει η τεράστια απουσία του Βασίλη Ατσάλη, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  3/2/2010

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ: Απέκτησε Πελώνη!

Μία ακόμη σημαντική ενισχυτική κίνηση πραγματοποίησε η διοίκηση του Ολυμπιακού Λιοσίων, που προχώρησε στην απόκτηση του 20άχρονου μέσου Βαγγέλη Πελώνη. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στον Αίαντα Σαλαμίνας και ο οποίος έρχεται να δώσει σημαντικές βοήθειες στο συγκρότημα του Αντώνη Αυλωνίτη. Κατά τα άλλα, σχετικά με το χθεσινό παιχνίδι με τον Αίαντα Ταύρου, ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε: «Είμαστε άξιοι της μοίρας μας και της τύχης μας. Στο 2-2 είχαμε δοκάρι και δύο χαμένα τετ α τετ, τα οποία αν γίνονταν γκολ δεν θα χάναμε». Ωστόσο, ο Αυλωνίτης έστειλε την υπόσχεσή του στους φίλους του ιστορικού συλλόγου: «Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ 2/2/2010

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ 2-3

Νίκη παραμονής για τον Άγιαξ
Ήθελε τη νίκη όσο τίποτε και τελικά την πήρε ο Άγιαξ Ταύρου, που κέρδισε με 3-2 τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Μόλις στο 19’ ο Ρούσσης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ωστόσο στο 30’ ήρθε η ισοφάριση χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζόνγκα. Με ένα νέο πέναλτι στο 39’ ο Ρούσσης έκανε το 2-1, όμως η σκληροτράχηλη ομάδα των Νέων Λιοσίων επέμεινε και στο 43’’ έφτασε στην ισοφάριση. Ο Βασίλης Ατσάλης πήρε την κεφαλιά και αφού η μπάλα βρήκε στο σώμα του Φετάνη, κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Τσαϊλάκη. Η ομάδα του Ταύρου έφτασε στη νίκη χάρις στο τρίτο προσωπικό τέρμα του Ρούσση. Διαιτητής ήταν ο Τσαγκαράκης (ΣΔ Αθήνων).


ΑΙΑΣ: Τσαϊλάκης, Γουσούλης (58’ Γαλανόπουλος), Αγγελακόπουλος, Μουστάκης, Στριμμένος, Μητροφάνης, Μάτσος (70’ Γιάκαλος), Πατέλης, Ρούσσης, Τζανέτος, Κοτσιόπουλος (58’ Θεοφάνους).


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταματίου, Ξενάκης (78’ Γκιτσάλης), Κατσούλας, Κάνδιας, Νάζος, Φετάνης, Ευθυμίου, Αντωνίου, Ατσάλης, Ζόνγκα (58’ Σκοπελίτης), Γιογιός. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ    31/01/2010