LINK 1

ΕΝΑΛΑΓΕΣ

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Ανατροπή στα Λιόσια ο Ελπιδοφόρος 28/02/2010

Περίσσια ψυχικά αποθέματα έδειξε ο Ελπιδοφόρος και πήρε τεράστια νίκη με 2-1 μέσα στο Δημοτικό Στάδιο του Ιλίου, κάνοντας την ανατροπή απέναντι στον μαχητικό Ολυμπιακό Λιοσίων. Μετά από ένα στείρο α’ ημίχρονο, το σκορ άνοιξε στο 55’ ο κορυφαίος της ομάδας μας, Βασίλης Ατσάλης.Εκμεταλεύθηκε λάθος γύρισμα του Χώνου στον τερματοφύλακα και με εκπληκτική ατομική ενέργεια πέτυχε το 1-0. Στο 67’  καθώς αδράνησε ολη η αμυνα σ'ενα φάουλ απο τα δεξιά , ο Ντεντόπουλος με κεφαλιά απο την μικρή περιοχή έφερε το ματς στα ίσια. Στο 85’ ο Γκουτζούλας πέτυχε ενα πανέμορφο γκόλ εξω απο την περιοχή  και ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον Ελπιδοφόρο. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ρατσιάτος (ΣΔ Αργολίδας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ: Σταματίου, Ξενάκης, Αντωνίου, Κάνδιας, Νάζος, Φετάνης, Κατσούλας, Γιογιός, Ατσάλης, Ζόνγκας, Ιντζές (79’ Σκοπελίτης)
ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ: Μοσχονάς, Στασινός, Έσλερ, Χριστόπουλος (65’ Γκουτζούλας), Λυμπέρης, Στέλλας, Χώνος (65’ Τσιλιγκίρης), Κάρο, Φώσκολος (81’ Γαζής), Καραμέρης, Ντεντόπουλος.