LINK 1

ΕΝΑΛΑΓΕΣ

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Ιάσων - Ολυμπιακός Ν.Λιοσίων 0-3



ΠΗΡΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ, 3-0 ΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ

Ανώτερος σε όλο το ματς ο Ολυμπιακός Λιοσίων επικράτησε εύκολα στο τοπικό ντέρμπι του ελλειπούς Ιάσονα με 3-0 και έφτασε τους 12 βαθμούς. Οι τυπικά γηπεδούχοι υπέστησαν την πρώτη ήττα τους και έμειναν στους 7 βαθμούς.
Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι πως ο αγώνας έγινε μέσα σε μια πολύ όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, με τους φίλους των δύο ομάδων να παρακολουθούν μαζί το παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενες από παιδιά των Ακαδημιών, καταχειροκροτούμενες από τον κόσμο.
Στο 14’ ο Καραχάλιος έκανε σέντρα και βρήκε τον Λαμπρόπουλο αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ασθενώς ο Ανδρεοσόπουλος και στην επαναφορά ο Κοτούλιας με πλασέ άνοιξε το σκορ (αφιέρωσε το τέρμα στον πατέρα του). Το 0-2 έγραψε στο 22’ με σουτ ο Πατέλης και στο 59’ ο Κάιδος με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3. Οι νικητές είχαν και τρία δοκάρια με τους Πατέλη (21’), Καραχάλιο (30’) και Κοτούλια (51’). 

ΙΑΣΩΝ: Ανδρεοσόπουλος, Γλέζος (77' Ριζάς), Καράμπελας, Δουγιέκος, Λαχάς, Βασιλάκος Β., Καραμήτος (87' Ελεύθερος), Αθανασόπουλος Ε. (56' Κρέτση), Λουβερδής, Τσάτσα, Ασλανίδης (61' Αδαμόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ: Αδαμόπουλος, Βιτωράτος (68’ Πουρσανίδης), Φραγκόπουλος, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Πατέλης (62’ Καραμπίνης), Λαμπρόπουλος (46’ Μιχαλόπουλος), Σπίνος, Κοτούλιας, Κάιδος, Καραχάλιος (62’ Γεωργιάδης).
πηγή:Ζαχάκης Θανάσης