LINK 1

ΕΝΑΛΑΓΕΣ

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Πέρασε ο Ολυμπιακός Ν.Λιοσίων, 2-0 τον Διαγόρα Αιγάλεω

Ε.Π.Σ.Α - ΚΥΠΕΛΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ 1-0

Πέρασε ο Ολυμπιακός Λιοσίων, 2-0 τον Διαγόρα Αιγάλεω
Χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει ιδιαίτερα ρυθμούς, ο Ολυμπιακός Λιοσίων νίκησε 2-0 τον Διαγόρα Αιγάλεω και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣΑ. Ο κόουτς των ερυθρολεύκων Λάκης Σμυρνής ξεκούρασε αρκετούς βσικούς και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετά νέα παιδιά που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Από την άλλη πλευρά ο Διαγόρας στάθηκε πολύ καλά και έδειξε πως έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει.Το σκορ άνοιξε στο 3' όταν ο Στουρα'ί΄της απέκρουσε το σουτ του Πατέλη και ο 18χρονος Λαμπρόπουλος με προβολή έκανε το 1-0. Στο 53' το φάουλ του Γεωργιάδη σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το πλασέ του ίδιου παίχτη στο 66'. Το τελικό 2-0 έκανε στο 75' ο Κάιδος με δυνατό σουτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ: Κουρουπάκης, Βιτωράτος, Καπούλας, Κυριάκης (46' Πασσαδάκης), Παπαδόπουλος, Πατέλης (46' Γεωργιάδης), Λαμπρόπουλος, Καραμπίνης, Κάιδος, Μιχαλόπουλος (67' Καραχάλιος), Πουρσανίδης (67' Γεωργόπουλος).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Στουρα'ί'της, Γονιδάκης Μ. (46' Γεωργούλης), Σταυράτης (60' Λαμπιτσάκης), Μηλιώνης, Παπαγεωργίου, Κοτζαμανίδης, Κριεμπάρδης, Μαργαριτόπουλος, Τζαβάρας (73' Βιδάκης), Μαρτίνος (46' Καρκατζούλης).