LINK 1

ΕΝΑΛΑΓΕΣ

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΓ.ΙΕΡΟΘΕΟΣ 2-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ: 17/01/2010
Πριν από την έναρξη του αγώνα, άπαντες το χαρακτήριζαν ντέρμπι, δεν ρώτησαν ομως τον διαιτητή που ηξερε πριν καν αρχίσει το παιχνίδι σε ποιόν θα εδινε τους τρείς βαθμούς.
Στο 2" λεπτό του αγώνα ο Ολυμπιακός Λιοσίων προηγήθηκε με κεφαλιά του Γιογιό απο το υψος της μικρής περιοχής. Στο 8" λεπτό παλι απο την μικρή περιοχή ο Αντωνίου δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0 .Κλείνοντας τα μάτια ο επόπτης σε δυο καταφανέστατα οφσάιτ εβαλε την ομάδα του Ιεροθέου να πετυχαίνει δυο τέρματα, να ανατρέπει το 1-0 και να προηγήται στο σκορ 2-1.Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Γιογιός ισοφάρισε τον αγωνα σε 2-2. Ζόρικα τα πράγματα για τον διαιτητή για το αποτέλεσμα που ηθελε. Πήρε γρήγορα στροφές και ετσι σε ενα επιθετικό φάουλ που εγινε πάνω στον Γαλανό , πολύ ευκολα το μετέτρεψε σε πέναλτυ.Τα δυο γκολ απο θέση οφσάιντ που εδωσε στον Ιερόθεο δεν εφταναν για να "καθαρίσει" τον Ολυμπιακό Λιοσίων ,(που αποδείχθηκε σκληρός) ετσι συνέχισε το εργο του ,δίνωντας αυτο το ανύπαρκτο πέναλτυ που μόνο αυτος ειδε, και συχρόνως απέβαλε και τον προπονητή του Ολυμπιακού Λιοσίων Αυλωνίτη αντώνη γιατι τον δυσκόλευε να τελειώσει το εργο του. Διαιτητής της "σφαγής" του Ολυμπιακού ηταν ο Φωτόπουλος (ΣΔ Αθηνών).ο οποιος μένει στο περιστέρι και κανει την προπονησή του στο γήπεδο της Χοράφα που εγινε ο αγώνας.
ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Βούλγαρης, Μπεκίρης, Καραβίδας, Ντουλές, Πιτέλης, Μισαηλίδης, Μαρίνου, Νερατζής, Σακελλαρίου (88’ Φωτουλάκης), Κολοκοτρώνης (89’ Τσάνας), Μήτσης (77’ Σταυριανός)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρόπας (34’ Κομεσάριος), Ξενάκης, Κατσούλας, Γαλανός (72’ Σκοπελίτης), Νάζος, Φετάνης, Μπίμπιζας, Αντωνίου, Ατσάλης, Ζόνγκας, Γιογιός.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ