LINK 1

ΕΝΑΛΑΓΕΣ

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΙΑΛΥΣΟΣ 2 - 1

 OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ 20/11/2009

Νικηφόρος επιστροφή.   
Τα κύρια συστατικά για τη σημερινή επικράτηση του Ολυμπιακού Λιοσίων απέναντι στον Ιάλυσο ήταν δύο: η επιστροφή του στη φυσική του έδρα και η παρουσία του Βασίλη Ατσάλη στην κορυφή της επίθεσης.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων κέρδισε με 2-1 στην πρώτη της φετινή εμφάνιση στο γήπεδο Ιλίου, με τον Βασίλη Ατσάλη να «φτιάχνει» το πρώτο γκολ και να πετυχαίνει το δεύτερο, που έκανε και τη διαφορά. Μόλις στο 14’ ο Ζόνγκας εκτέλεσε φάουλ, ο Ατσάλης «τσίμπησε» την μπάλα και ο επερχόμενος Αντωνίου απο το υψος του πέναλτυ άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ. Ο ιδιος παίκτης δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα οταν σε κενή εστία εστειλε την μπάλα ψηλά αουτ. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τους Ροδίτες, με τον Γκόγκα να μπαίνει αλλαγή στο 25’ και να σκοράρει στο 32’με πλασέ απο την μικρή περιοχή. Στην επανάληψη, οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν για το δεύτερο γκολ και το πέτυχαν στο 71’. Έγινε μια σέντρα στην καρδιά της μεγάλης περιοχής, με τον Βασίλη Ατσάλη να πηδάει πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά να γράφει το 2-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μανιώτης (ΣΔ Σάμου).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρόππας, Καλογερής, Κατσούλας, Κάνδιας (85’  Νάζος), Γαλανός, Φετάνης, Ευθυμίου (77’ Σκοπελίτης), Ζόνγκα (90’ Ξενάκης), Γιογιός, Αντωνίου, Ατσάλης
OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ