LINK 1

ΕΝΑΛΑΓΕΣ

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ - ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΣΑΜΟΥ 1-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ 14/11/2009
Με τη δύναμη της έδρας…
Ήταν γνωστό ότι η δύναμή του θα ήταν η έδρα του και σε αυτήν ακριβώς στηρίζεται το Καρλόβασι Σάμου. Η νεοφώτιστη ομάδα πήρε ακόμη μία εντός έδρας νίκη, επικρατώντας με 2-1 του Ολυμπιακού Λιοσίων ...

που από την πλευρά του… βουλιάζει.Πάντως, σε ακόμη ένα παιχνίδι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Λιοσίων έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Παπάζογλου (ΣΔ ανατολικής Αττικής). Κατά τα άλλα, έγινε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι στο οποίο οι νησιώτες ευτύχησαν να προηγηθούν τρία λεπτά πριν από το τέλος του α’ ημιχρόνου χάρις σε κεφαλιά του Δριτσάκη. Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, ο Γ. Κατσιάνης κέρδισε πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους και ο Λατσάρας που το εκτέλεσε έγραψε το 2-0. Στο 51’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κοκκινάκης του Καρλόβασου, ενώ στο 65’ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε όταν ο Κατσούλας είδε τη δεύτερη κίτρινη. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να πιέσουν για τη μείωση στο σκορ και τα κατάφεραν στο 76’ μετά από δυνατό φάουλ του Ευθυμίου. Στα υπόλοιπα λεπτά, ο Ολυμπιακός Λιοσίων δεν κατάφερε να πετύχει κάτι περισσότερο και, έτσι, το Καρλόβασι πήρε μια σπουδαία νίκη.
ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ: Καλαντζής, Γιαννούλης, Κοντάρας (46’ Τσιρίκας), Ζερίτης, Κωνσταντινίδης, Δριτσάκης, Τσιομπάι, Λατσάρας, Κοκκινάκης, Κατσιάνης Γ. (87’ Φωτιάδης), Κατσιάνης Α.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρόπας, Καλογερής, Βαρδάλης, Κάνδιας, Γαλανός, Φετάνης, Αντωνίου (46’ Ευθυμίου), Σκοπελίτης, Κατσούλας, Ζόνγκα, Γιογιός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ