LINK 1

ΕΝΑΛΑΓΕΣ

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Π.Α.Ο Ρούφ - Ολυμπιακός Ν.Λιοσίων 0-1

Π.Α.Ο ΡΟΥΦ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ 0-1

Ε.Π.Σ.Α Α' κατηγορία - 3η αγωνιστική
01/10/2017 - Γήπεδο Ρούφ


Π.Α.Ο ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Τομπουλίδης, Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Ζήσης, Καρυπίδης(46' Σαμαράς), Κουτσοβέλης(46' Φωτόπουλος), Παππάς(63' Χατζής), Μπράτσι(46' Γ. Ασλανίδης).

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ: Αδαμόπουλος, Παπαδόπουλος(46' Φραγκόπουλος), Κοτούλιας, Κυριάκης, Τριανταφυλλίδης, Καραμπίνης(92' Τεννές), Καπλάνης, Αθανασόπουλος(90' Λαμπρόπουλος), Καραχάλιος, Αθανασιάδης(61' λ.τ. Πατέλης), Αργυρός.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία και ειδικότερα από τον δεύτερο βοηθό Νιδριώτη για δύο φάσεις. Η μια στο 74' υποστηρίζοντας ότι η ανατροπή του Φωτόπουλου από τον αρχηγό των φιλοξενούμενων Τριανταφυλλίδη ο οποίος μάλιστα στην φάση αυτή αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη έγινε μέσα στην περιοχή και όχι στην γραμμή όπως δόθηκε το φάουλ και η άλλη στο 91' υποστηρίζοντας ότι κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ που πέτυχε ο προωθημένος Μπέρτζος. Στο 36' σε έξυπνο μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Καρυπίδη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 65' ο Σαμαράς από μισό μέτρο δεν κατάφερε να πετύχει γκολ στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 65' από σέντρα του Φωτόπουλου του Ρουφ το οποίο είχε καθολική υπεροχή στο δεύτερο ημίχρονο ο Χατζής αρχικά από ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Γιάννης Ασλανίδης έπιασε το ευθύβολο σουτ αλλά μπλόκαρε ο γκολκίπερ Αδαμόπουλος. Διαιτητής ήταν ο Μπακογιάννης άριστος ο δεύτερος βοηθός Α. Φωτόπουλος. Διακρίθηκαν από το Ρουφ οι Χατζηγιαννακός, Φωτόπουλος, Γ. Ασλανίδης, Τομπουλίδης και από τον Ολυμπιακό Λιοσίων οι Αθανασόπουλος, Καπλάνης, Καραμπίνης, Κοτούλιας.  Άψογοι στα καθήκοντά τους οι παρατηρητές Ανεστόπουλος, Μαραγκός, από την ΕΠΣΑ ο Γιάννης Ρούσσος, ο παρατηρητής Γιάννης Βλασταράς, 

Το ματς παρακολούθησαν ο Γιώργος Ξεπαπαδάκης, ο παράγοντας του Πανιωνίου και βετεράνος γκολκίπερ Αντώνης Μανίκας, οι βετεράνοι άσοι Βαγγέλης Κατσούρης και Στέργιος Στεργίου, ο Γιώργος Ξεπαπαδάκης οι τεχνικοί Ισίδωρος Σταυριανός, Χρήστος Παντιώρας, από το Ρουφ οι Θοδωρής Κουνάδης, Θωμάς Μανώλης, Τσιμπλάκης, Κώστας Κουνάδης, Αντώνης Κουσουρίδης, Λευτέρης Κουνάδης, Δημήτρης Βλασταράκης και ο διαιτητής Γιακουμάτος

Στο τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων τόνισε ότι η ομάδα του έχοντας και την τύχη με το μέρος αλλά ξεπερνώντας και τις πολλές απουσίες της, κατάφερε να κερδίσει έναν πανίσχυρο αντίπαλο με τον οποίο όπως επισήμανε θα περάσουν δύσκολα πολλές ομάδες. Ανέφερε ότι λόγω των απουσιών χρησιμοποίησε και δύο παίκτες από την εφηβική ομάδα.