LINK 1

ΕΝΑΛΑΓΕΣ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ολυμπιακός Ν.Λιοσίων - Αγ.Ανάργυροι 2-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ   2-1
Πρωτάθλημα ΕΠΣΑ - 1ος Ομιλος
11η αγωνιστική  -  Κυριακή 02 Δεκεμβρίου 2012
Δημοτικό Στάδιο Ιλίου
 
Μεγάλος νικητής στο γειτονικό ντέρμπι με τους Αγίους Αναργύρους αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός Ν. Λιοσίων, ο οποίος επικράτησε με 2-1 μέσα στο ΔΑΚ μπροστά σε περισσότερους από 300 φίλους των δύο ομάδων. Στα πρώτα λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι έδειξαν να πατούν καλύτερα τον αγωνιστικό χώρο και να φτάνουν με καλύτερες προϋποθέσεις στην αντίπαλη εστία. Αρχικά ο Παπανικολάου σε μια κόντρα μετά από πάσα του Μαχαίρα έφυγε στην επίθεση, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε αρκετά έξω. Η Πρώτη καλή στιγμή ήρθε και πάλι με τον Παπανικολάου στο 20’, όταν σε σέντρα του Βυζινιάρη από αριστερά, προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά μόνος του, μέσα στην περιοχή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει για εκατοστά. Παρόλα αυτά σε μια αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων ο Μπεκατώρος εκμεταλλεύτηκε το δώρο του Αδαμίδη, μπούκαρε στην περιοχή πλασάροντας εύστοχα τον Σαράντη για το 1-0 στο 21’ μέσα σε αποθέωση. Οι «Άγιοι» προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια και απείλησαν με την κεφαλιά του Πλεξίδα στο 33’ μετά από σέντρα του Μαχαίρα. Στο 39’ ο Ολυμπιακός κέρδισε ένα φάουλ έξω από την περιοχή σε πολύ καλό σημείο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χουλιάρας και με γλυκό αριστερό έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Σαράντη που ανήμπορος να αντιδράσει την είδε να καταλήγει στο βάθος της εστίας του για το 2-0. Οι Άγιοι αντέδρασαν άμεσα και μείωσαν δύο λεπτά αργότερα με τον Παπανικολάου ο οποίος με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή πλάσαρε στο δοκάρι, αλλά στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αργυρόπουλου για το 2-1 στο 41’. Στην επανάληψη ο ξέφρενος ρυθμός των δύο ομάδων συνεχίστηκε με φάσεις εκατέρωθεν για τις δύο ομάδες. Αρχικά ο Ρεζτσόβ έπιασε έναν κεραυνό έξω από την περιοχή αναγκάζοντας τον Σαράντη σε επέμβαση με την μπάλα να φτάνει στα πόδια του Ντιόπ που πάλι ο Σαράντης είπε όχι στέλνοντας την κόρνερ. Ο Χουλιάρας ανέλαβε στο 53’ μια στημένη μπάλα έξω από την περιοχή των «Αγίων» αναγκάζοντας τον εκπληκτικό Σαράντη σε νέα επέμβαση στο γάμα των δοκαριών του. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν και με σέντρα του Παπανικολάου από αριστερά, έψαξε τον Φιλιππίδη που με προβολή απείλησε την εστία του Ολυμπιακού. Oι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη και στο 73’ ο Ντιόπ έκανε μια κούρσα από το κέντρο, ωστόσο το πλασέ του σταμάτησε στον Σαράντη. Μάλιστα στο «ριμπάουντ» ο Χουλιάρας έκανε μια σέντρα για τον Μπεκατώρο με την κεφαλιά του να καταλήγει στα χέρια του γκολκίπερ των «κυανέρυθρων». Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ανήκουν στην ομάδα του κ. Καλύκα που έψαξε την ισοφάριση με τον Μαχαίρα στο 86’, ο οποίος μετά από εκτέλεση κόρνερ με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Τέλος η φάση που έσπασε καρδίες στο γήπεδο ήρθε στο 90+ όταν ο Καλογριάς πλάσαρε τον Αργυρόπουλο με τον τελευταίο να χάνει προς στιγμή την μπάλα από την αγκαλιά του και να οδηγείται προς το τέρμα, αλλά με δεύτερη επέμβαση επανέφερε την τάξη κρατώντας την νίκη για την ομάδα του. 


 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ: Αργυρόπουλος, Δούκας, Σταμουλόπουλος, Tόμπρος, Τομπουλίδης,Πάγια, Ντιόπ, Ρεζτσόβ, Μπεκατώρος (86’ Μυγγύρος), Γερακάρης, Χουλιάρας (86’ Μπαλτιμάς) 

 ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Σαράντης, Βυζανιάρης Γ., Βυζανιάρης Ι. ( 85’ Κίτσος), Αδαμίδης, Μακρόπουλος, Μιχαλάτος, Φιλιππίδης (78’ Καρνιαλής), Μαχαίρας, Πιτέλης (45’ Καλογριάς) Πλεξίδας, Παπανικολάου