LINK 1

ΕΝΑΛΑΓΕΣ

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Η μάχη των Λιοσίων

Αγιος Ιερόθεος και Ολυμπιακός Λιοσίων απέσπασαν ισοπαλίες από Απόλλωνα Σμύρνης και Αθηναϊκό και την τελευταία αγωνιστική θα λύσουν τις διαφορές τους. Επεσε ο Αγιος Δημήτριος, σώθηκε ο Φωστήρας. Η τελευταία αγωνιστική θα κρίνει ...
το ποια ομάδα θα παραμείνει στη Δ Εθνική και ποια θα υποβιβαστεί από τον 8ο όμιλο. Ο Αγιος Ιερόθεος έκοψε το νικηφόρο σερί του Απόλλωνα Σμύρνης (13 διαδοχικές νίκες μετρούσε μέχρι σήμερα) αποσπώντας εντός έδρας λευκή ισοπαλία, ενώ ο Ολυμπιακός Λιοσίων κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 στον Βύρωνα και να πάρει Χ από τον Αθηναϊκό. Οι δύο αντίπαλοι θα αναμετρηθούν την επόμενη εβδομάδα στα Λιόσια, με τον Ολυμπιακό να χρειάζεται μόνο νίκη και τον Αγιο Ιερόθεο να βολεύεται και με ισοπαλία.
Ο Αγιος Δημήτριος, αντίθετα, αποχαιρέτισε την κατηγορία παρά την επικράτησή του επί των Αγίων Αναργύρων, καθώς υστερεί σε κάθε ισοβαθμία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Μπραχαμίου βιώνει τον δεύτερο διαδοχικό υποβιβασμό της.
Εκπληκτικό θέαμα πρόσφεραν Αγιαξ Ταύρου και Κεραυνός Γλυφάδας αναδεικνυόμενοι ισόπαλοι με 2-2. Οι γηπεδούχοι μάλιστα ισοφάρισαν με δύο γκολ του Ρούσση στα τελευταία λεπτά (το δεύτερο από τα καλύτερα της σεζόν).
Νέα Ιωνία και Ελπιδοφόρος πέτυχαν εμφατικές νίκες επί Μυκόνου (εντός) και ΑΕ Καρλοβάσου (εκτός), ενώ ο Φωστήρας έσωσε την κατηγορία με το εκτός έδρας 4-0 επί της ΑΕΡ Αφάντου.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα
ΑΕ Καρλοβάσου – Ελπιδοφόρος 2-8
Νέα Ιωνία – Μύκονος 6-2
Αγ. Ιερόθεος - Απόλλων Σμύρνης 0-0
Αγιαξ Ταύρου - Κεραυνός Γλυφάδας 2-2
Αθηναϊκός - Ολυμπιακός Ν. Λιοσίων 2-2
ΑΕΡ Αφάντου – Φωστήρας 0-4
Αγ. Δημήτριος - Αγ. Ανάργυροι 1-0
Ιάλυσος - Πέρα Κλουμπ 0-3 (α.α.)

Πηγή Ενημέρωσης : www.dokari.gr (ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ PORTAL)