LINK 1

ΕΝΑΛΑΓΕΣ

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Απόλλων Αθηνών - Ολυμπιακός Λιοσίων 4 - 0

Την πολυπόθητη επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες πανηγυρίζει  ο Απόλλων Αθηνών, που και μαθηματικά είναι πρωταθλητής στον 8ο όμιλο της Δ Εθνικής. Οι ερυθρόλευκοι άντεξαν για μία ώρα, όμως στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ξεκλείδωσαν την αντίπαλη άμυνα.
Στο 61 ο Αρχοντούλης με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ και τρία λεπτά αργότερα ο Λαζανάς με έμμεσο χτύπημα φάουλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Δέκα λεπτά αργότερα ο Σουλελές σούταρε στο δοκάρι, όμως στη συνέχεια της φάσης ο Λαζανάς πάλι με σουτ έγραψε το 3-0. Στο 82 ο Αρναρέλλης είχε προσπάθεια στο δοκάρι, για να πετύχει το 4-0 στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Απόλλων κέρδισε πέναλτι, ο Συρίγος νικήθηκε από τον Σταματίου, όμως στην επαναφορά ο Αρναρέλλης διαμόρφωσε το τελικό 4-0 εν μέσω αποθέωσης. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αποστολίδης (ΣΔ Πειραιά).
ΑΠΟΛΛΩΝ: Σιδεράκης, Στρόμπουλος, Αργυρός, Κύργιας, Συρίγος, Κωνσταντίνου (60 Φακίνος), Λαζανάς, Αρχοντούλης (81 Καραδήμος), Λύγκος, Σούφλας, Σουλελές (79 Αρναρέλλης) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταματίου, Ζούλης, Βαρδάλας, Κάνδιας, Μπίμπιζας, Φετάνης, Ξενάκης, Ροδης (70 Κατσούλας), Ατσάλης, Αντωνίου (78 Ιντσές), Γιογιός (74 Ζόνγκα).