LINK 1

ΕΝΑΛΑΓΕΣ

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Εμπειροι παίκτες σε νευραλγικές θέσεις

31/7/2010
Μπορεί τη νέα περίοδο να βασιστούν στα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» των Λιοσίων φρόντισαν να ενισχυθούν και με έμπειρους παίκτες σε νευραλγικές θέσεις.Για αυτή του τερματοφύλακα απέκτησαν τον Αργύρη Στουραΐτη (πέρυσι στο Περιστέρι και πρόπερσι στην Αναγέννηση Πετρούπολης), ενώ για την άμυνα τον Χρήστο Κακαβά (από τον Ατρόμητο Πειραιά). Οι υπόλοιποι δύο αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή. Πρόκειται για τον Μάνο Χωριανόπουλο (πέρυσι στο Περιστέρι, αλλά έχει αγωνιστεί και σε επαγγελματικές κατηγορίες με Απόλλωνα Αθηνών, Αχαρναϊκό, Αγιο Νικόλαο και ΕΑΡ, ενώ έχει φορέσει τα ερυθρόλευκα για δύο σεζόν στη Δ' Εθνική) και τον Χρήστο Γεωργόπουλο (από Καματερό).
Μέσα στις επόμενες μέρες, πάντως, αναμένεται να πραγματοποιηθούν άλλες δύο μεταγραφές, καθώς στόχος του Ολυμπιακού είναι να αποκτηθεί ένας επιθετικός και ένας μέσος.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ - Προπονητής Ολυμπιακού Λιοσίων

Τσιρώνης Κώστας
Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για 16 συνεχόμενα χρόνια: στην Ελλάδα 10 χρόνια Α Εθνική,
2 χρόνια Β Εθνική, στην Κύπρο 2 χρόνια Α Εθνική, στην Γαλλία 1 χρόνο Β Εθνική και στον Καναδά 1 χρόνος Α League Αμερικής.





  • Ενίσχυση για Ολυμπιακό Λιοσίων

    31/7/2010
    Στις πρώτες του τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο Ολυμπιακός Λιοσίων, που ενισχύεται ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας. Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Κώστα Τσιρώνη θα αγωνίζονται την προσεχή σεζόν οι Αργύρης Στουραϊτης και Μάνος Χωριανόπουλος. Και οι δύο την περσινή χρονιά ήταν βασικά στελέχη του ΑΟ Περιστερίου (Ο πρώτος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, ενώ ο δεύτερος στην μεσαία γραμμή). Παράλληλα, την ερυθρόλευκη φανέλα θα φoρέσει  ο μέσος Χρήστος Γεωργόπουλος, που πέρυσι ανήκε στο Καματερό, καθώς και ο αμυντικός Κακαβάς, που προέρχεται από τον Ατρόμητο Πειραιά.



  • Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

    Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων: «Έκλεισε» τον Ροδόπουλο!

    Η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού Λιοσίων είναι πλέον γεγονός. Ο λόγος για τον 24άχρονο επιθετικό Δημήτρη Ροδόπουλο, που ήδη έχει να επιδείξει αξιοπρόσεκτη πορεία στις ερασιτεχνικές κατηγορίες των Αθηνών. Ο χαρισματικός φορ με ευχέρεια στο σκοράρισμα έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε ΑΕ Ιλίου, Αναγέννηση Πετρούπολης και Κεραυνό Πετρούπολης, ενώ πέρσι επέστρεψε στην Αναγέννηση και την Α’ κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε παίξει σημαντικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας της Πετρούπολης στην Α’ ΕΠΣΑ πριν από τρία χρόνια. Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες του ιστορικού συλλόγου εργάζονται πυρετωδώς για την επόμενη ημέρα, που αναμένεται ούτως ή άλλως να είναι δύσκολη.

    Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

    Ολυμπιακός Λιοσίων: Χρειάζεται ενίσχυση!

    Σαν επιτακτική ανάγκη φαντάζει η μεταγραφική ενίσχυση στον Ολυμπιακό Λιοσίων, ο οποίος έχασε τη μάχη για την παραμονή στο πρόσφατο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Ήδη ο νέος προπονητής, Κώστας Τσιρώνης, έχει κάνει τις σχετικές εισηγήσεις στη διοίκηση του «ερυθρόλευκου» συλλόγου, καθώς θεωρεί ότι πρέπει να πραγματοποιηθούν περίπου 7-8 μεταγραφικές κινήσεις. Ασφαλώς, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για την ιστορική ομάδα, η οποία καλείται να ξεκινήσει μία προσπάθεια από το «μηδέν» και να διεκδικήσει την επιστροφή της στη Δ’ Εθνική.

    Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

    Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων:Γενικό «λίφτινγκ»

    Ανανεωμένος θα παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός Λιοσίων. Ο Κώστας Τσιρώνης θα βασιστεί στα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες και έτσι πολλοί από τους μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες αποχωρούν. Ατσάλης, Φετάνης, Γιογιός, Ρόπας, Γαλανός και Βαβάς έχουν ειδοποιηθεί να αναζητήσουν αλλού ποδοσφαιρική στέγη, ενώ ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλοι.