LINK 1

ΕΝΑΛΑΓΕΣ

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Ολυμπιακός - Χρυσούπολη 2-1 (Παμπαιδικό)

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ 2-1 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ 4


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ:Kαλογερόπουλος,Γκαργκάσουλας
Λαιακης,Μπίμπιζας,Γιακουμής,Σχίζας,
Θεοδωρόπουλος,Κουμαραδιός,Λαβράνος
,Δούρος,Γυρνάς

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΑΡΩΝΟΥΝ


Το παιδικό τμημα του Μαυρίκου Δημήτρη παίζοντας εξαιρετική μπάλα κέρδισε τον Ηλισιακό 1-0 στο γήπεδο του Γαλατσίου και προκρίθηκε στον τελικό για το πρωτάθλημα ΕΠΣΑ.Το γκόλ πέτυχε ο Κουμαραδιός κώστας,με κεφαλιά επειτα από χτύπημα κόρνερ.

Και το παμπαιδικό τμημα του Τολάκη Γιώργου πετυχαίνοντας ακόμη μια νίκη με 2-1 εναντίον της Χρυσούπολης προκρίθηκε στις τέσσερεις καλύτερες ομάδες στο τουρνουά περιστερίου.Ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ ειχαμε με τον Λαβράνο , και τον Δούρο.Τα γκολ πέτυχαν Γυρνάς , και θεοδωρόπουλος

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-4 (Παμπαίδες)



Για το παμπαιδικό τουρνουά περιστερίου η ομαδα του Ολυμπιακού Λιοσίων
κέρδισε στα πέναλτυ τον Ατρόμητο 4-1 . Ο κανονικός αγώνας εληξε 0-0
Τα γκόλ για τον Ολυμπιακό πέτυχαν οι Γιακουμής,Θεοδωρόπουλος,
Κουμαραδιός,και Γυρνάς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ:Kαλογερόπουλος,Γκαργκάσουλας
(Μαρόπουλος),Λαιακης,Μπίμπιζας,Γιακουμής,Σχίζας,
Θεοδωρόπουλος(Χαραλαμπόπουλος),Κουμαραδιός,Λαβράνος
(Αγγελόπουλος),Δούρος,Γυρνάς

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Επεσε με... ψηλά το κεφάλι!

Σε κάθε άλλη περίπτωση, ένας υποβιβασμός θα ισοδυναμούσε με αποτυχία. Στη συγκεκριμένη, όμως, μόνο συγχαρητήρια μπορεί να δώσει κανείς σε όσους πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στον φετινό Ολυμπιακό Λιοσίων. Πρώτα από όλα στον προπονητή του ιστορικού σωματείου, Αντώνη Αυλωνίτη, ο οποίος ανέλαβε να χτίσει μια ομάδα από το μηδέν και την έφερε να διεκδικεί παραμονή στα ίσια μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αξιοι συγχαρητηρίων και οι ποδοσφαιριστές του ερυθρόλευκου σωματείου, οι οποίοι τα έδωσαν όλα και στο τέλος εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Πλέον, στον Ολυμπιακό Λιοσίων κοιτάζουν το μέλλον και την ερχόμενη χρονιά στο τοπικό πρωτάθλημα των Αθηνών.

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Ολυμπιακός Λιοσίων - Αγιος Ιερόθεος 0 - 0 17/05/10

Ήταν ένα παιχνίδι, ορισμός της φράσης "ο θάνατός σου, η ζωή μου". Το απόλυτο ντέρμπι παραμονής, ανάμεσα σε δύο γειτονικές ομάδες, από τις οποίες μόνο η μία θα έφευγε με το χαμόγελο από τον αγωνιστικό χώρο. Στο γήπεδο του Ιλίου βρέθηκαν  1500 φίλαθλοι, ΟΛΟΙ Λιοσιώτες, και είδαν τον Aγιο Ιερόθεο να κρατάει το μηδέν στην άμυνα και να παίρνει το αποτέλεσμα που ήθελε, προκειμένου να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Δ Εθνική. Με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς και σε πολλές περιπτώσεις κάνοντας υπερβολικές καθυστερήσεις, υπο την ανοχή του διαιτητή οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσιαμπουρή δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να γίνουν απειλητικοί, που από την πλευρά τους εμφανίστηκαν υπέρ το δέον αγχωμένοι. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πιο δυνατά, μόλις στο 4" το σουτ του Φετάνη έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, ενώ στο 10" την ίδια τύχη είχε η κεφαλιά του Μπίμπιζα. Στη συνέχεια, οι Περιστεριώτες ισορρόπησαν, ωστόσο τα Λιόσια εξακολουθούσαν να έχουν την ελαφρά και ανούσια υπεροχή. Το α ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, καθώς οι περισσότερες επιθέσεις των παικτών του Αντώνη Αυλωνίτη ήταν ανορθόδοξες.   ΧΕΡΙ ΣΤΟ 71' ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ 1500 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ  ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ!!!! Η επανάληψη ξεκίνησε ζεστά. Στην πρώτη επικίνδυνη επίθεση του Ιερόθεου στο 50", ο Σακελλαρίου βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Σταματίου, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού αντέδρασε σωστά, αποκρούοντας με τα πόδια. Με το πέρασμα της ώρας, οι γηπεδούχοι έδειχναν ανίκανοι να κλείσουν τον αντίπαλο στα καρέ του. Πάντως, έχουν κάθε λόγο να φωνάζουν για τη φάση του 71", όταν σε εναέρια διεκδίκηση στο ύψος της μικρής περιοχής, ο Ντουλές απέκρουσε  την μπάλα με το χέρι, με τον Παπανδριόπουλο (ΣΔ Πειραιά)να μην δείχνει το σημείο του πέναλτυ. Στη συνέχεια, το άγχος για τους Λιοσιώτες αυξήθηκε, καθώς δεν βρισκόταν ο τρόπος που θα παραβιαζόταν η εστία του πολύ καλού και, κυρίως, σταθερού Βούλγαρη. Στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε ο Ιερόθεος να κλέψει τη νίκη, όταν ο Σακελλαρίου βγήκε σε γρήγορη αντεπίθεση απέναντι από τον Σταματίου, με τον Κάνδια να τον ανατρέπει και με δεύτερη κίτρινη κάρτα να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή  που ελέγχεται για τη φάση του 71", βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Αγιου Ιερόθεου να πανηγυρίζουν μαζί με τους 15 φιλάθλους τους τη μεγάλη παραμονή.  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταματίου, Κατσούλας, Βαρδάλας (55" Ζόνγκα), Κάνδιας, Μπίμπιζας,(85"Γαλανός) Φετάνης, Ιντζές (55" Ροiδης), Αντωνίου, Ατσάλης, Ευθυμίου, Γιογιός 
ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Βούλγαρης, Μπεκίρης, Φωτουλάκης, Ντουλές, Πιτέλης, Λουκάκης, Βουλωμένος (65" Νεράτζης), Μισαηλίδης (52" Ζαχαρόπουλος), Σακελλαρίου, Κολοκοτρώνης (90" Μαξακούλης), Μαυρομάτης, ΚΑΙ........ ΠΑΠΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ!!!!!!!!

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Χωρίς απουσίες και με πλήθος κόσμου

Αντίστροφα μετράνε πλέον στον Ολυμπιακό Λιοσίων για τον τελικό της Κυριακής με αντίπαλο τον Αγιο Ιερόθεο. Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά χωρίς προβλήματα για το συγκρότημα του Αντώνη Αυλωνίτη, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Απαντες αποστέλλουν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Νέων Λιοσίων, προκειμένου να δώσει βροντερό παρών στην εξέδρα και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και να ωθήσει τον Ολυμπιακό στη νίκη-παραμονή.
AΠΑΝΤΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Η μάχη των Λιοσίων

Αγιος Ιερόθεος και Ολυμπιακός Λιοσίων απέσπασαν ισοπαλίες από Απόλλωνα Σμύρνης και Αθηναϊκό και την τελευταία αγωνιστική θα λύσουν τις διαφορές τους. Επεσε ο Αγιος Δημήτριος, σώθηκε ο Φωστήρας. Η τελευταία αγωνιστική θα κρίνει ...
το ποια ομάδα θα παραμείνει στη Δ Εθνική και ποια θα υποβιβαστεί από τον 8ο όμιλο. Ο Αγιος Ιερόθεος έκοψε το νικηφόρο σερί του Απόλλωνα Σμύρνης (13 διαδοχικές νίκες μετρούσε μέχρι σήμερα) αποσπώντας εντός έδρας λευκή ισοπαλία, ενώ ο Ολυμπιακός Λιοσίων κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 στον Βύρωνα και να πάρει Χ από τον Αθηναϊκό. Οι δύο αντίπαλοι θα αναμετρηθούν την επόμενη εβδομάδα στα Λιόσια, με τον Ολυμπιακό να χρειάζεται μόνο νίκη και τον Αγιο Ιερόθεο να βολεύεται και με ισοπαλία.
Ο Αγιος Δημήτριος, αντίθετα, αποχαιρέτισε την κατηγορία παρά την επικράτησή του επί των Αγίων Αναργύρων, καθώς υστερεί σε κάθε ισοβαθμία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Μπραχαμίου βιώνει τον δεύτερο διαδοχικό υποβιβασμό της.
Εκπληκτικό θέαμα πρόσφεραν Αγιαξ Ταύρου και Κεραυνός Γλυφάδας αναδεικνυόμενοι ισόπαλοι με 2-2. Οι γηπεδούχοι μάλιστα ισοφάρισαν με δύο γκολ του Ρούσση στα τελευταία λεπτά (το δεύτερο από τα καλύτερα της σεζόν).
Νέα Ιωνία και Ελπιδοφόρος πέτυχαν εμφατικές νίκες επί Μυκόνου (εντός) και ΑΕ Καρλοβάσου (εκτός), ενώ ο Φωστήρας έσωσε την κατηγορία με το εκτός έδρας 4-0 επί της ΑΕΡ Αφάντου.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα
ΑΕ Καρλοβάσου – Ελπιδοφόρος 2-8
Νέα Ιωνία – Μύκονος 6-2
Αγ. Ιερόθεος - Απόλλων Σμύρνης 0-0
Αγιαξ Ταύρου - Κεραυνός Γλυφάδας 2-2
Αθηναϊκός - Ολυμπιακός Ν. Λιοσίων 2-2
ΑΕΡ Αφάντου – Φωστήρας 0-4
Αγ. Δημήτριος - Αγ. Ανάργυροι 1-0
Ιάλυσος - Πέρα Κλουμπ 0-3 (α.α.)

Πηγή Ενημέρωσης : www.dokari.gr (ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ PORTAL)

Αθηναϊκός - Ολυμπιακός Λιοσίων 2 - 2

Βαθμό που δεν αποκλείεται να του χαρίσει την παραμονή, πήρε ο Ολυμπιακός Λιοσίων μέσα στον Βύρωνα. Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον Αθηναϊκό, ο σύλλογος των Νέων Λιοσίων έφτασε στο 2-2 και, πλέον, θέλει νίκη με ...
οποιοδήποτε σκορ κόντρα στον Αγιο Ιερόθεο την τελευταία αγωνιστική. Μόλις στο 3" ο Σταύρου άνοιξε το σκορ, ενώ στο 16" ο Δελόρμας έκανε το 2-0 για τους λόρδους. Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 61" μείωσαν με σκόρερ τον Βασίλη Ατσάλη. Οι ερυθρόλευκοι πίστεψαν στην ανατροπή και με τέρμα του Γιογιού στο 85" κατόρθωσαν να πανηγυρίσουν την ισοπαλία. Διαιτητής του αγώνα ήταν η Αντωνίου (ΣΔ ανατολικής Αττικής).
AΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μηλιώνης, Μπίνας, Βουρλούμης, Αλεξόπουλος, Στρατής, Μπελέρι (46" Ζίζηλας), Μπίρμπας, Δελόρμας, Σταύρου, Ζαφειράκης, Μπίτιλης (85" Κουντουρούπης)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταματίου, Ξενάκης (46" Ζόνγκας), Βαρδάλας (46" Ροιδης), Κάνδιας, Μπίμπιζας, Φετάνης, Αντωνίου, Κατσούλας, Ατσάλης, Ευθυμίου (80" Ιντζές), Γιογιός.

Ολυμπιακός - Ιάσων 10-0 ( Βίντεο-Εφηβικό 9/05/10 )

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Απόλλων Αθηνών - Ολυμπιακός Λιοσίων 4 - 0

Την πολυπόθητη επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες πανηγυρίζει  ο Απόλλων Αθηνών, που και μαθηματικά είναι πρωταθλητής στον 8ο όμιλο της Δ Εθνικής. Οι ερυθρόλευκοι άντεξαν για μία ώρα, όμως στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ξεκλείδωσαν την αντίπαλη άμυνα.
Στο 61 ο Αρχοντούλης με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ και τρία λεπτά αργότερα ο Λαζανάς με έμμεσο χτύπημα φάουλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Δέκα λεπτά αργότερα ο Σουλελές σούταρε στο δοκάρι, όμως στη συνέχεια της φάσης ο Λαζανάς πάλι με σουτ έγραψε το 3-0. Στο 82 ο Αρναρέλλης είχε προσπάθεια στο δοκάρι, για να πετύχει το 4-0 στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Απόλλων κέρδισε πέναλτι, ο Συρίγος νικήθηκε από τον Σταματίου, όμως στην επαναφορά ο Αρναρέλλης διαμόρφωσε το τελικό 4-0 εν μέσω αποθέωσης. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αποστολίδης (ΣΔ Πειραιά).
ΑΠΟΛΛΩΝ: Σιδεράκης, Στρόμπουλος, Αργυρός, Κύργιας, Συρίγος, Κωνσταντίνου (60 Φακίνος), Λαζανάς, Αρχοντούλης (81 Καραδήμος), Λύγκος, Σούφλας, Σουλελές (79 Αρναρέλλης) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταματίου, Ζούλης, Βαρδάλας, Κάνδιας, Μπίμπιζας, Φετάνης, Ξενάκης, Ροδης (70 Κατσούλας), Ατσάλης, Αντωνίου (78 Ιντσές), Γιογιός (74 Ζόνγκα).