LINK 1

ΕΝΑΛΑΓΕΣ

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 6-1

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ
Η Αμιλλα περιστερίου δεν μπόρεσε να αντισταθεί και εχασε με το βαρύ σκορ 6-1. Ο Ολυμπιακός Λιοσίων προηγήθηκε 4-0 στο α'ημιχρονο.  Οι παμπαίδες του Ολυμπιακού στο β΄ημίχρονο αν και εγιναν πολλές αλλαγές συνέχισαν την υπεροχή τους,πετυχαίνοντας ακόμη δύο γκόλ, ενα με τον Λαβράνο,και τον Μαρόπουλο να κάνει το τελικό 6-1.
Τά γκόλ για την ομάδα μας εβαλαν. Γυρνάς(2)Αγγελόπουλος Γιακουμής,Λαβράνος,Μαρόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ:Καλογερόπουλος,Λαιλάκης
Μπίμπιζας,Γιακουμής(Σέιμαν),Δούρος(Σταφυλάς)
Διονυσόπουλος,Σχίζας,Κουμαραδιός(Χατζίνας)
Γυρνάς(Ζώης)Αγγελόπουλος(Μαρόπουλος)
 
ΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ   30 /01/2010

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Τουρνουά Περιστερίου Παμπαίδες
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ                        1-1        ΣΑΒΒΑΤΟ 28/11/09
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ   2-0          ΚΥΡΙΑΚΗ 6/12/09
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ         6-1        ΣΑΒΒΑΤΟ 12/12/09
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ                             1-2
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΠΑΤΗΣΙΑ                                 2-0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ        6-1        ΣΑΒΒΑΤΟ 30/01/2010
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ.      ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ  ΚΥΡΙΑΚΗ  7/2/2010
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
                   Α΄ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΕΣ                                           ΒΑΘΜΟΙ      ΑΓΩΝΕΣ
ΟΣΦΠ                                                     20             8  
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ                                        17           8
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ                        15            8
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ                       13            7
ΠΑΤΗΣΙΑ                                                 12            8
ΦΟΙΝΙΚΑΣ                                              11              8
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ                 7               7
ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ                         4               8
ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ                           0              8

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ - ΜΙΝΙΤΖΟΥΝΙΟΡ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
Στο Τουρνουά των Αγ. Αναργύρων συμετέχουν δυο ομάδες μας.Σήμερα η ομάδα των προτζούνιορ θα παιξει με την ομάδα των Μινιτζούνιορ.Ο αγώνας αρχισε (12:00) και τα μικρά μας εδωσαν τον καλύτερο τους εαυτο.Οι μεγάλοι προηγήθηκαν 2-0 αλλα οι μικροί δεν το εβαλαν κατω και μείωσαν  σε 2-1.Δεν αντεξαν ομως στην πίεση  και ετσι δέχθηκαν ακόμη τρία γκόλ.Τα γκόλ για τα προτζούνιορ εβαλαν:Κουμπάρος,Κούρος,Ζέρβας,Ντάμα,Λιόνης.
Το γκόλ για τα Μινιτζούνιορ πέτυχε ο Μελικόκης

Εφαπλωματάς Σταύρος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ  30 /01/2010

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ: Επιστροφή Ζόνγκα

Μία σημαντική επιστροφή σημειώνεται στον Ολυμπιακό Ν.Λιοσίων εν όψει της συνάντησης με τον Άγιαξ στον Ταύρο. Ο λόγος για τον  Ζόνγκα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και τίθεται κανονικά στη διάθεση του Αντώνη Αυλωνίτη. Από την άλλη, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ευθυμίου, που το χτύπημα στα πλευρά ακόμα τον ταλαιπωρεί. Συν τοις άλλοι, αμφίβολος είναι και ο ανέτοιμος Σπύρος Γκιτσάλης,ο οποιος ειχε χτυπήσει στο ντεπούτο του στο φιλικό με την θήβα. Ειχε πάθει κάκωση μηνίσκου και διάταση συνδέσμων και, όπως είναι λογικό, η χρησιμοποίηση του αποτελεί ρίσκο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  28/01/2010

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ: Δηλώσεις Αντώνη Αυλωνίτη

Μέχρι το 65’ o Oλυμπιακός Λιοσίων κράταγε το «0» στην άμυνα. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο η ομαδα μας κατέρρευσε,  γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τη Νέα Ιωνία (0-3) και πλέον, βρίσκόμαστε  σε ακόμη χειρότερη βαθμολογική θέση.
Ο Αντώνης Αυλωνίτης, εμφανίστηκε… νευριασμένος  με την απόδοση της ομάδας του στο τέλος του αγώνα: «Η εμφάνιση μας μέχρι το 70’ δεν ήταν κακή. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο, όμως, ήμασταν αποκαρδιωτικοί!». Πάντως, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στις σημαντικές απουσίες της ομάδας του: «Δεν είχαμε μαζί μας τον Ρόπα, τον Κάνδια, τον Ζόνγκα και ουσιαστικά, τον Ευθυμίου που βγήκε αλλαγή στο τελος του α'ημιχρόνου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ   26/01/2010

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ: Πρώτη ήττα στο γήπεδο μας

O Ολυμπιακός Λιοσίων πίεσε την Νέα Ιωνία πολύ στο πρώτο ημίχρονο.Δεν μπόρεσε να προηγηθεί στο 34'οταν ο Γιογιός δύο μέτρα απο την εστία σημάδεψε τον τερματοφύλακα Γενιτσαρίδη. Δυσκόλεψαν τα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο καθως Ο Ευθυμίου ζήτησε αναγκαστική αλλαγή , δεν μπορούσε να συνεχίσει ,το χτύπημα που εχει στα πλευρά τον ταλαιπωρεί ακόμα.Ο Σκοπελίτης δεν μπόρεσε να καλύψει το κενό του Ευθυμίου και ετσι η Νέα Ιωνία στο β'ημίχρονο αρχισε να ανεβαίνει,να παίρνει το κέντρο και με αντεπιθέσεις να κάνει το 3-0.Πολύ καλές εντυπώσεις πήραμε απο την καινούργια μεταγραφή του τερματοφύλακα Σταματίου,που θα βοηθησει σημαντικά την ομάδα μας στο πρωτάθλημα.Ο Ιντσές (νέα μεταγραφή)λίγο τρακαρισμένος για πρώτο παιχνίδι δεν μπόρεσε να μας δείξει την αξια του.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ: Σταματίου, Ξενάκης, Κατσούλας, Νάζος, Μπίμπιζας, Φετάκης, Ιντσές, Αντωνίου, Ατσάλης, Ευθυμίου (42’Σκοπελίτης), Γιογιός

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  25 /01/ 2010

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 0-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ - 24/01/2010
Για κάτι παραπάνω από μία ώρα άντεξε ο Ολυμπιακός Λιοσίων και ύστερα υπέκυψε στην ανωτερότητα της Νέας Ιωνίας. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βάσο, που πέτυχε δύο γκολ (66’, 70’), οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη που ήθελαν και έμειναν «ζωντανοί» στη μάχη της ανόδου.
Στο 85’ ο Σκαρμούτσος πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τα χρώματα της Ιωνίας, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Να τονιστεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα στο 34’ όταν ο Γιόγιος δεν κατάφερε να νικήσει τον Γενιτσαρίδη. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καρυοφύλης (ΣΔ Πειραιά).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταματίου, Ξενάκης, Κατσούλας, Νάζος, Μπίμπιζας, Φετάκης, Ιντσές, Αντωνίου, Ατσάλης, Ευθυμίου (42’ λ. τρ. Σκοπελίτης), Γιογιός
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Γενιτσαρίδης, Μουστάκης, Κούρκουλας, Καλαμιώτης Θ., Παπαδόπουλος, Αλεξίου (88’ Παππάς), Υφαντής, Καραγιάννης, Σκαρμούτσος, Μηνάς (78’ Τριμπόνιας), Βάσος (82’ Σκαλίδης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 2-1

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ  
Ο Ολυμπιακός Λιοσίων παίζοντας καλό ποδόσφαιρο νίκησε τους Αγίους Αναργύρους στο γήπεδο τους 2-1. Προηγήθηκε 1-0 με ωραίο γκόλ του Κούρου.Δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα του οταν χτυπώντας πέναλτυ ο Ζέρβας το εστειλε αουτ . Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας πέτυχε και δεύτερο γκόλ με τον Μπεκιρέλ. Ενα λέπτο πριν το τέλος του παιχνιδιού οι Αγ.Ανάργυροι με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ μείωσαν στο τελικό 2-1.


Εφαπλωματάς Σταύρος 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ  23 /01/2010

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ: Απέκτησε τον τερματοφύλακα Σταματίου!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  21/01/2010 
Ο Δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος αρχίζει την κυριακή. Ο Ολυμπιακός Λιοσίων παίζει με την Νέα Ιωνία στο Δημοτικό στάδιο Ιλίου. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τον τραυματισμό του Αργύρη Ρόπα που δεν θα αγωνισθει για τρεις αγωνιστικές.
Ο Ολυμπιακος Λιοσίων δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς εμπειρο τερματοφύλακα.Η διοίκιση του συλλογου δεν εμεινε απραγη ,προχώρησε σε συμφωνία με τον τερματοφύλακα Γιάννη Σταματίου ο οποίος έρχεται να βοηθήσει σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.Ασφαλώς τον 32άχρονο γκολκίπερ γνωρίζει πολύ καλά ο Αντώνης Αυλωνίτης, καθώς οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί τόσο στη Χαλκίδα, όσο και στη Θήβα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ: 8os ομιλος - Κλήρωση διαιτητών

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  20/1/2010  
Τους διαιτητές που θα "σφυρίξουν" τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου στους 10 ομίλους της Δ' Εθνικής ανακοίνωσε η ΕΠΟ. 

8ος όμιλος: Αγιος Ιερόθεος - Αθηναϊκός: Παπάζογλου Ι., Σπίθας Δ., Παπαδιώτης Χ. (Αν Αττικής), ΑΕΡ Αφαντου - Καρλόβασι: Παπαγεωργίου Ν., Μπάστας Ι., Μπάγιας Ι. (Αθηνών), Ολυμπιακός Λιοσίων - Νέα Ιωνία: Καρυοφύλλης Κ., Κουτσουμπού Π., Δημητρίου Γ. (Πειραιά), Φωστήρας - Ιαλυσος: Βαλασούδης Εμ., Παναγιωτόπουλος Ι., Γεωργακόπουλος Τ. (Πειραιά), Απόλλων Αθηνών - Άγιαξ Ταύρου: Καλογερόπουλος Χ., Νακόπουλος Π., Ζώρζος Ε. (Αθηνών), Ελπιδοφόρος - Αγ. Δημήτριος: Αγγελάκος Γ., Χασάπης Ι., Μποβέρος Δ. (Αρκαδίας). Μύκονος - Αγιοι Ανάργυροι: Μήτση Ε., Κωστάκος Γ., Κοντίζας Ι. (Πειραιά), Κεραυνός Γλυφάδας - Πέρα Κλουμπ: Φωτόπουλος Λ., Αλυμάρας Ι., Γεροντάκης Κ. (Αθηνών).
OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ : Και ο Ρόπας τραυματίας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  19/01/2010 
Δυστυχώς τα νέα για την ομάδα μας τον Ολυμπιακό Λιοσίων δεν ειναι ευχάριστα.Θα στερηθούμε για τις επόμενες δυο με τρεις αγωνιστικές τον τερματοφύλακα Ρόπα
που επαθε θλάση στον αγώνα με τον Αγ.Ιερόθεο. Ο Κάνδιας εχει διάστρεμα και αυριο θα γίνει επαναξέταση,ενω σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται ο Ευθυμίου που υπέφερε την προηγούμενη εβδομάδα απο χτύπημα  στα πλευρά.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ: Παράπονα από τη διαιτησία

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  19/01/2010
Τρομερά παράπονα για τις αποφάσεις του Φωτόπουλου (ΣΔ Αθηνών), και του επόπτη που ηταν απο την πλευρα της εξέδρας του γηπέδου χοραφα ,έχουν άπαντες , μετά την ήττα με 4-2 από τον Άγιο Ιερόθεο στο Περιστέρι.
Ο επόπτης ενω στο πρώτο ημίχρονο αφησε τους παίκτες του Αγ.Ιεροθεου απο θέση οφσάιτ να συνεχίσουν την φάση και να πετύχουν γκολ, ακριβώς το αντίθετο στο δεύτερο ημίχρονο, σήκωνε την σημαία συνέχεια και εκοβε τις επιθέσεις του Ολυμπιακου Λιοσίων  . Πεντακάθαρο γκολ του Γιογιό ακυρώθηκε για οφσάιτ. Η απαράδεκτη αυτη διαιτησία εκνεύρισε τους πάντες, φιλάθλους,παίκτες,προπονητή,υπεύθηνους στον παγκο.Ο παρατηρητής του αγώνα το μόνο που ηξερε ,ηταν να κάνει παρατηρήσεις στον πάγκο μας .  Χαρακτηριστική είναι η ατάκα του προπονητή μας Αντώνη Αυλωνίτη, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε: «Στα 15 χρόνια που είμαι προπονητής για πρώτη φορά είδα τέτοια διαιτησία. Ο σύνδεσμος διαιτητών της Αθήνας είναι ο κορυφαίος, αλλά ο χθεσινός διαιτητής ήταν απαράδεκτος». Οι διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού Λιοσίων εστιάζονται στη φάση της ισοφάρισης του Άγιου Ιεροθεου, όπου ο Σακελλαρίου έκανε επιθετικό φάουλ, ενώ στο πέναλτι που κέρδισε ο Σακελλαρίου, έχει γίνει πάλι επιθετικό φάουλ.Μόνο το τέταρτο γκολ του Αγ.Ιεροθεου ηταν καθαρό.Η ομάδα μας πάλεψε και ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά ,αλλα οταν η αλλη ομαδα αγωνίζεται με 14 παίκτες ευνόητο ειναι οτι δεν εχεις και πολλές ελπίδες για να κερδίσεις.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΓ.ΙΕΡΟΘΕΟΣ 2-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ: 17/01/2010
Πριν από την έναρξη του αγώνα, άπαντες το χαρακτήριζαν ντέρμπι, δεν ρώτησαν ομως τον διαιτητή που ηξερε πριν καν αρχίσει το παιχνίδι σε ποιόν θα εδινε τους τρείς βαθμούς.
Στο 2" λεπτό του αγώνα ο Ολυμπιακός Λιοσίων προηγήθηκε με κεφαλιά του Γιογιό απο το υψος της μικρής περιοχής. Στο 8" λεπτό παλι απο την μικρή περιοχή ο Αντωνίου δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0 .Κλείνοντας τα μάτια ο επόπτης σε δυο καταφανέστατα οφσάιτ εβαλε την ομάδα του Ιεροθέου να πετυχαίνει δυο τέρματα, να ανατρέπει το 1-0 και να προηγήται στο σκορ 2-1.Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Γιογιός ισοφάρισε τον αγωνα σε 2-2. Ζόρικα τα πράγματα για τον διαιτητή για το αποτέλεσμα που ηθελε. Πήρε γρήγορα στροφές και ετσι σε ενα επιθετικό φάουλ που εγινε πάνω στον Γαλανό , πολύ ευκολα το μετέτρεψε σε πέναλτυ.Τα δυο γκολ απο θέση οφσάιντ που εδωσε στον Ιερόθεο δεν εφταναν για να "καθαρίσει" τον Ολυμπιακό Λιοσίων ,(που αποδείχθηκε σκληρός) ετσι συνέχισε το εργο του ,δίνωντας αυτο το ανύπαρκτο πέναλτυ που μόνο αυτος ειδε, και συχρόνως απέβαλε και τον προπονητή του Ολυμπιακού Λιοσίων Αυλωνίτη αντώνη γιατι τον δυσκόλευε να τελειώσει το εργο του. Διαιτητής της "σφαγής" του Ολυμπιακού ηταν ο Φωτόπουλος (ΣΔ Αθηνών).ο οποιος μένει στο περιστέρι και κανει την προπονησή του στο γήπεδο της Χοράφα που εγινε ο αγώνας.
ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Βούλγαρης, Μπεκίρης, Καραβίδας, Ντουλές, Πιτέλης, Μισαηλίδης, Μαρίνου, Νερατζής, Σακελλαρίου (88’ Φωτουλάκης), Κολοκοτρώνης (89’ Τσάνας), Μήτσης (77’ Σταυριανός)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρόπας (34’ Κομεσάριος), Ξενάκης, Κατσούλας, Γαλανός (72’ Σκοπελίτης), Νάζος, Φετάνης, Μπίμπιζας, Αντωνίου, Ατσάλης, Ζόνγκας, Γιογιός.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ - Τουρνουά Περιστερίου (Παμπαίδες)

 Για το τουρνουά Περιστερίου το παμπαιδικό τμήμα του κ.Τολάκη κέρδισε το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο του Ιλιου την ομάδα  του Γ.Σ.Πατησίων με 2-0.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε το πρώτο γκολ  με πλασέ του  Γιακουμή  απο την μικρή περιοχή. Η ομάδα των πατησίων πίεσε αλλα δεν μπόρεσε να πετύχει ενα γκόλ,οταν σε δυο περιπτώσεις η μπάλλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.Η ομάδα μας χωρις να πιάσει μεγάλη απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε και δεύτερο γκόλ με τον Κουμαραδιό.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ:Καλογερόπουλος,Μπίμπιζας,Σέιμαν(Σταφυλάς)
Λαιλάκης,Γιακουμής,Κουμαραδιός,Σχίζας,Διονυσόπουλος,Λαβράνος,Ιάσωνας,Γυρνάς


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ - 16/1/2010

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ: Σε είκοσι ημέρες ο Γκιτσάλης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  14/01/2010 
Η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό νέων Λιοσίων προκάλεσε αίσθηση στον χώρο της Δ’ Εθνικής, όμως το ντεμπούτο του φαίνεται πως θα καθυστερήσει.
Ο λόγος για τον Σπύρο Γκιτσάλη, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο πρόσφατο φιλικό με τη Θήβα και έτσι, δεν θα υπολογίζεται από τον Αντώνη Αυλωνίτη για ακόμη είκοσι ημέρες. Ασφαλώς, η ενσωμάτωση του κεντρικού αμυντικού στο υπόλοιπο σύνολο θα ανεβάσει αρκετά την ιστορική ομάδα. Το δελτίο του ποδοσφαιριστή έχει εκδοθεί κανονικά και το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρωθεί επιτυχώς η αποθεραπεία του.
0ΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ: Επιστρέφει με Ιερόθεο ο Φετάνης

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  12/01/2010
Η μεγάλη νίκη απέναντι στον Αθηναϊκό την περασμένη Κυριακή αποτελεί ήδη παρελθόν στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού Λιοσίων,
με τον Αντώνη Αυλωνίτη να προετοιμάζει ήδη την ομάδα που θα πάει στο Περιστέρι για την αναμέτρηση με τον Άγιο Ιερόθεο. Άπαντες στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πολύ καλά την κρισιμότητα που έχει ο εν λόγω αγώνας και γι' αυτό το λόγο είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο προκειμένου η ομάδα να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός ότι ο έμπειρος τεχνικός θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του μέσου Φετάνη, που εξέτισε την ποινή του.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ: Δηλώσεις Βασίλη Ατσάλη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ 11/01/2010 
Ήταν για ακόμη μία φορά από τους κορυφαίους της ομάδας του, η οποία έφτασε σε μια τεράστια νίκη.Ο Βασίλης Ατσάλης μπορεί να μην πέτυχε κάποιο γκολ στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αθηναϊκό, ωστόσο οδήγησε τον Ολυμπιακό Λιοσίων στην κατάκτηση του τριπόντου,
ενώ ήταν αυτός που κέρδισε και το φάουλ, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Ευθυμίου.Μετά το τέλος του αγώνα, ο χαρισματικός φορ σχολίασε: «Κάναμε ένα μικρό βήμα για τη σωτηρία, αλλά πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα έχουμε πρόβλημα». Όσο για το παιχνίδι; «Πήραμε μια τεράστια νίκη, ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ. Δεν απειληθήκαμε σε καμία περίπτωση από τον αντίπαλο» υπογράμμισε ο Βασίλης Ατσάλης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  10/01/2010 
Ο Ολυμπιακός Λιοσίων παίζοντας εξυπνα , στημένος πολύ καλά στήν αμυνα με εξαιρετική εμφάνιση του Μπίμπιζα και του Γιογιό δεν αφησε την ομάδα του Αθηναικού να τον απειλήσει.
Τρεις βαθμούς εξαιρετικά σημαντικούς στη μάχη που δίνει για την παραμονή του στην κατηγορία, πήρε ο Ολυμπιακός Λιοσίων, που επικράτησε με 1-0 του Αθηναϊκού. Σκόρερ του «χρυσού» τέρματος για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Ευθυμίου, που πέτυχε το γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 60’. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπακογιάννης (ΣΔ Αθηνών).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ: Ρόπας, Ξενάκης, Κατσούλας, Κάνδιας, Νάζος, Μπίμπιζας , Ευθυμίου, Αντωνίου (92’ Βρανάς), Ατσάλης (87’ Γαλανός), Ζόνγκας,
(46’ Σκοπελίτης), Γιογιός
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μηλιώνης, Δελαρδάς (76’ Μανταδάκης), Βουρλούμης, Αλεξόπουλος, Στρατής, Ζίζηλας (67’ Σπέρτος), Μπιρμπίλι, Μπελέρι, Σταύρου, Ζαφειράκης, Μπίτιλης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ 

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ: Χωρίς Φετάνη με Αθηναϊκό

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ   8/01/2010 
Μία σημαντική απουσία θα έχει στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αθηναϊκό ο Ολυμπιακός Λιοσίων, καθώς στα πλάνα του Αντώνη Αυλωνίτη δεν θα βρίσκεται ο τιμωρημένος (κάρτες) μέσος Φετάνης.  ...
Παρ’ όλα αυτά, ο έμπειρος τεχνικός εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα του θα είναι απόλυτα έτοιμη στο παιχνίδι και θα μπορέσει να φτάσει στο τρίποντο. Βέβαια, άπαντες ποντάρουν πολλά στον παράγοντα έδρα, μιας και ο Ολυμπιακός Λιοσίων έχει δείξει φέτος πως μέσα στο γήπεδό του είναι εξαιρετικά ανταγωνίσιμος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ - Προβλημάτισε κόντρα στη Θήβα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  4/01/2010 
Χωρίς ορεξη για μπάλλα ο Ολυμπιακός Λιοσίων εχασε στο φιλικό απο την θήβα 3-0.Ο Γκιτσάλης δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομαδα, καθως στα πρώτα λεπτά του αγώνα,χτύπησε στο γόνατο ...
Αλλάζοντας στο δεύτερο ημίχρονο ολη την αμυνα ,εδωσε χρόνο συμετοχής στον Μπίμπιζα,Γαλανό,Κομισάριο,Βρανά,Νικολόπουλο,Θωμά,στα παιδιά που δεν παίζουν βασικοί.Ακούστηκαν παράπονα γιατι δεν χρησιμοποίησε στο φιλικό και τα παιδιά του εφηβικού που εκείνος στηρίζει.(Ζούλης,Δούκας,Κόλλιας). Ο Αυλωνίτης είδε την ομάδα του να παρουσιάζει μια μετριότατη εικόνα, ωστόσο έχει τον χρόνο να την ετοιμάσει για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αθηναϊκό. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν υπολογίζονται ο μέσος Φετάνης, ο οποίος είναι τιμωρημένος, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η παρουσία και του αμυντικού Σπύρου Γκιτσάλη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ: Δηλώσεις Αντώνη Αυλωνίτη

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  2/01/2010 
Την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός  Λιοσίων θα ανεβαίνει συνεχώς αγωνιστική με την αγωνιστική, εξέφρασε με δηλώσεις στην εφημερίδα “goal news” και στον Βασίλη Μότση ο προπονητής του Ολυμπιακού Λιοσίων, Αντώνης Αυλωνίτης. ...
«Είμαστε πολύ καλά το τελευταίο διάστημα και πιστεύω ότι θα ανεβαίνουμε συνεχώς» τόνισε ο έμπειρος τεχνικός και εξήγησε:«Με τη Μύκονο ήμασταν καλύτεροι και χάσαμε 2-1 με δύο στημένα, ενώ ενάντια σε Κεραυνό Γλυφάδας (1-1) και Απόλλωνα (1-1) οι αντίπαλοι ήταν αυτοί που απέσπασαν το αποτέλεσμα. Σε κάθε παιχνίδι παίζουν 6-7 παιδιά κάτω των 20 ετών στην ενδεκάδα και παιχνίδι με το παιχνίδι γίνονται καλύτερα. Αυτά τα νέα παιδιά θα είναι το κέρδος του Ολυμπιακού Λιοσίων για τα επόμενα χρόνια».
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ: Δίνει βάρος στις ακαδημίες

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ - 2/01/2010
Μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Λιοσίων φαίνεται πως έχει διάθεση να ρίξει ο προπονητής του συλλόγου, Αντώνης Αυλωνίτης. Μέσα στις προθέσεις του είναι να προωθηθούν 4-5 παιδιά του εφηβικού τμήματος ...
στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού Λιοσίων.
Ο έμπειρος τεχνικός εκθείασε τον υπεύθυνο των ακαδημιών Δημήτρη Μαυρίκο, με τον οποίο τόνισε ότι έχει άριστη συνεργασία. Τέλος, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να κλείσουν εντός των προσεχών ημερών έναν 20χρονο αριστερό χαφ, που δοκιμάστηκε και σήμερα Σάββατο στην προπόνηση..H σημερινή προπόνηση εγινε με την επίβλεψη του γυμναστή κ.Νικολακόπουλου λόγω αδιαθεσίας του κ.Αυλωνίτη.Στο τέλος της προπόνησης ο Βασίλης Ατσάλης κέρασε την ομάδα και τους παράγοντες για την ονομαστική του εορτή.
Χρονιά πολλά Βασίλη 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Χρήστος Κωνσταντόπουλος

Χρήστος Κωνσταντόπουλος 

Ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος (γεν. Ασπρόπυργος1953) είναι Έλληνας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που αγωνίζονταν στη θέση του επιτελικού μέσου. Έκανε πολυετή καριέρα, τόσο στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής όσο και της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας, τις δεκαετίες του '70 και του '80, με τα χρώματα τριών διαφορετικών συλλόγων. Στο τέλος της καριέρας του, αγωνίστηκε και στο Εθνικό Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα.
Ξεκίνησε από το εφηβικό τμήμα του Πανασπροπυργιακού και το 1970 προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα. 'Επειτα από 4 συνεχόμενες χρονιές στο σύλλογο του Ασπροπύργου, μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Λιοσίων (1973), όπου παρέμεινε επίσης για τέσσερις περιόδους, πάντοτε στη Β΄Εθνική.
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του  κέντρισαν το ενδιαφέρον των παραγόντων του Αιγάλεω Α.Ο., στο οποίο και υπέγραψε, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο τη στην Α΄Εθνική, το φθινόπωρο του 1977. Στην ομάδα της δυτικής Αθήνας παρέμεινε έως και το καλοκαίρι του 1983, συμπληρώνοντας με το σύλλογο αυτό 34 συμμετοχές (4 γκολ) στην Α΄Εθνική και 79 συμμετοχές (9 γκολ) στη Β΄Εθνική. Την περίοδο 1983-84 έπαιξε στο Εθνικό Ερασιτεχνικό με τα χρώματα του Αργοναύτη, για να κλείσει τη σταδιοδρομία του, τη διετία 1985-1986 στον Ολυμπιακό Λιοσίων, επίσης στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα, σε ηλικία 33 ετών.








ΤΖΟΥΝΙΟΡ - ΡΟΣΤΕΡ

Βαμβακαρης Πετρος
Μπαλασκας Μανωλης
Παρασκευοπουλος Στρατος
Παπαιωαννου Χρηστος
Γιατρας Κωνσταντινος
Κουτσουρας Αλκης
Κουμπαρος Δημητρης
Δημητροπουλος Θωδορης
Σουγιου Γκαμπριελ
Νταμπιζιβας Παναγιωτης
Μαης Βασιλης
Σταθακης Μανωλης
Αβραμιδης Σαββας