LINK 1

ΕΝΑΛΑΓΕΣ

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΙΑΛΥΣΟΣ 2 - 1

 OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ 20/11/2009

Νικηφόρος επιστροφή.   
Τα κύρια συστατικά για τη σημερινή επικράτηση του Ολυμπιακού Λιοσίων απέναντι στον Ιάλυσο ήταν δύο: η επιστροφή του στη φυσική του έδρα και η παρουσία του Βασίλη Ατσάλη στην κορυφή της επίθεσης.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων κέρδισε με 2-1 στην πρώτη της φετινή εμφάνιση στο γήπεδο Ιλίου, με τον Βασίλη Ατσάλη να «φτιάχνει» το πρώτο γκολ και να πετυχαίνει το δεύτερο, που έκανε και τη διαφορά. Μόλις στο 14’ ο Ζόνγκας εκτέλεσε φάουλ, ο Ατσάλης «τσίμπησε» την μπάλα και ο επερχόμενος Αντωνίου απο το υψος του πέναλτυ άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ. Ο ιδιος παίκτης δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα οταν σε κενή εστία εστειλε την μπάλα ψηλά αουτ. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τους Ροδίτες, με τον Γκόγκα να μπαίνει αλλαγή στο 25’ και να σκοράρει στο 32’με πλασέ απο την μικρή περιοχή. Στην επανάληψη, οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν για το δεύτερο γκολ και το πέτυχαν στο 71’. Έγινε μια σέντρα στην καρδιά της μεγάλης περιοχής, με τον Βασίλη Ατσάλη να πηδάει πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά να γράφει το 2-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μανιώτης (ΣΔ Σάμου).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρόππας, Καλογερής, Κατσούλας, Κάνδιας (85’  Νάζος), Γαλανός, Φετάνης, Ευθυμίου (77’ Σκοπελίτης), Ζόνγκα (90’ Ξενάκης), Γιογιός, Αντωνίου, Ατσάλης
OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ - ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΣΑΜΟΥ 1-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ 14/11/2009
Με τη δύναμη της έδρας…
Ήταν γνωστό ότι η δύναμή του θα ήταν η έδρα του και σε αυτήν ακριβώς στηρίζεται το Καρλόβασι Σάμου. Η νεοφώτιστη ομάδα πήρε ακόμη μία εντός έδρας νίκη, επικρατώντας με 2-1 του Ολυμπιακού Λιοσίων ...

που από την πλευρά του… βουλιάζει.Πάντως, σε ακόμη ένα παιχνίδι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Λιοσίων έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Παπάζογλου (ΣΔ ανατολικής Αττικής). Κατά τα άλλα, έγινε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι στο οποίο οι νησιώτες ευτύχησαν να προηγηθούν τρία λεπτά πριν από το τέλος του α’ ημιχρόνου χάρις σε κεφαλιά του Δριτσάκη. Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, ο Γ. Κατσιάνης κέρδισε πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους και ο Λατσάρας που το εκτέλεσε έγραψε το 2-0. Στο 51’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κοκκινάκης του Καρλόβασου, ενώ στο 65’ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε όταν ο Κατσούλας είδε τη δεύτερη κίτρινη. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να πιέσουν για τη μείωση στο σκορ και τα κατάφεραν στο 76’ μετά από δυνατό φάουλ του Ευθυμίου. Στα υπόλοιπα λεπτά, ο Ολυμπιακός Λιοσίων δεν κατάφερε να πετύχει κάτι περισσότερο και, έτσι, το Καρλόβασι πήρε μια σπουδαία νίκη.
ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ: Καλαντζής, Γιαννούλης, Κοντάρας (46’ Τσιρίκας), Ζερίτης, Κωνσταντινίδης, Δριτσάκης, Τσιομπάι, Λατσάρας, Κοκκινάκης, Κατσιάνης Γ. (87’ Φωτιάδης), Κατσιάνης Α.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρόπας, Καλογερής, Βαρδάλης, Κάνδιας, Γαλανός, Φετάνης, Αντωνίου (46’ Ευθυμίου), Σκοπελίτης, Κατσούλας, Ζόνγκα, Γιογιός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ 1-1

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  10/11/2009 
Προβλημάτισε για άλλη μια φορά ο ΑΕΡΑ με την ισοπαλία 1-1 που έφερε στην έδρα του με τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Η αθηναϊκή ομάδα παρουσίασε το γνωστό της πρόσωπο στα εκτός έδρας παιχνίδια που αγωνίζεται ... 
όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα.
Πλέον η ομάδα του Αφάντου έχει μείνει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και όλοι στο σωματείο αναρωτιούνται αν θα έχει τέλος ο κατήφορος. Το παιχνίδι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, αφού και οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο έπαιζαν πολύ κλειστά, προσέχοντας κυρίως τις άμυνές τους.Παρόλα αυτά η πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού καταγράφεται στο 60 λεπτό όταν ο Ατσάλης βρέθηκε τετ α τετ με τον Κεφάλα, όμως το πλασέ που επιχείρησε πέρασε άουτ.Η «απάντηση του ΑΕΡΑ ήρθε στο 8 με τον Σταυλά, όπου βρέθηκε τετ α τετ με την εστία του Ολυμπιακού Λιοσίων, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Ρόππας απέκρουσε το πλασέ του. Από κει και πέρα, το ματς άρχισε να αποκτά ρυθμό για τους «ερυθρόλευκους».Ένα καλό δεκάλεπτο, από το 20΄ μέχρι το 30΄, ήταν αρκετό για τους Αφαντενούς να ανοίξουν το σκορ. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Σπανός με το Μοσχή άλλαξαν ωραία τη μπάλα στην περιοχή των Λιοσίων, ο Μοσχής επιχείρησε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ναλμπάντης με προβολή έκανε το 1-0 για τον ΑΕΡΑ.Τρία λεπτά αργότερα τα Λιόσια ισοφάρισα με τον Ατσάλη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αντωνίου, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης ακύρωσε το γκολ με υπόδειξη φάουλ στον ΑτσάλΣτο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού αντιστράφηκε με τους παίκτες των φιλοξενούμενων να μπαίνουν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Αποτέλεσμα της πίεσης που άσκησαν οι παίκτες των Λιοσίων ήταν να ισοφαρίσουν στο 58΄ με τον Αντωνίου, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά τον Κεφάλα εκμεταλλευόμενος ωραία σέντρα του ΖόνγκαΤρία λεπτά μετά όμως, οι παίκτες των δύο ομάδων συνεπλάκησαν στην περιοχή των γηπεδούχων. Αιτία ήταν ένα φάουλ που δόθηκε υπέρ του Ολυμπιακού, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Κεφάλα. Σε ανύποπτο χρόνο ο Ατσάλης χτύπησε τον Κεφάλα, με συνέπεια πολύ σοβαρές αντιδράσεις των παικτών του ΑΕΡΑ.
Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν η αποβολή του Ατσάλη, από πλευράς φιλοξενούμενων και του Κατσαρή από πλευράς γηπεδούχων. Από αυτό σημείο και έπειτα το ματς έγινε «ροντέο», καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων προσπάθησαν πολλές φορές με ανορθόδοξο τρόπο να φτάσουν στο γκολ της νίκης.Αυτό τελικά δεν ήρθε, καθώς ούτε ο Γιογιός στο 79΄ και το 83΄, αλλά ούτε και ο Ζαγοριανός στο 82΄ μπόρεσαν να σκοράρουν.Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από καταρρακτώδη βροχή. Καλή η διαιτησία του κ. Γκόγκου.


ΑΕΡΑ: Κεφάλας, Κατσαρής, Σταυλάς, Παπαϊωάννου, Αποστολάκης, Αντωνούρης (61΄ Αξιώτης), Ναλμπάντης, Μοσχής, Πολυμερίδης, Σπανός (68΄ Ζαγοριανός), Νικολής (61΄ Χατζηπέτρος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Ρόππας, Καλογέρης, Σκοπελίτης, Κάνδιας, Γαλανός, Φετάνης, Αντωνίου (92΄Ξενάκης), Βαρδάλας, Ατσάλης, Ζόνγκας, Κατσούλας( 45΄ Γιογιός)
Γιώργος Ράπτης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ 0-0

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ  01/11/09
Ολυμπιακός Λιοσίων και Φωστήρας, έμειναν στο μηδέν, σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι χωρίς φάσεις για γκολ. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πατόγλου. 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρόπας, Καλογέρης, Σκοπελίτης, Κάνδιας, Γαλανός, Φετάνης, Αντωνίου (84’ Καμαριώτης), Βαρδάλας, Ατσάλης, Ζόνγκας, Γιογιός (64’ Ευθυμίου)
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Τζουραμάνης, Φατούρας, Μπαμπάκης, Γατζούδης, Ορφανίδης (34’ Γεωργακόπουλος), Τύρπος, Αθανασόπουλος, Τζώρτζης, Βούσουλας, Παναγιώτου (87’ Γουδέλης), Μπουρίκας (74’ Χαραλαμπόπουλος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ